Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "МЕД МАНУКІ" DR.ORGANIC MANUKA HONEY FACE SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Скраб
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Скраб для обличчя
ОПИС

Скраб для обличчя "Мед манукі" Dr.Organic Manuka Honey Face Scrub

Біоактивний, органічний скраб для обличчя, завдяки вмісту меду Манука з унікальною збалансованою комбінацією органічних натуральних інгредієнтів з мікрочастинками вулканічної лави та порошку кукурудзяних качанів у складі, глибоко очищує, видаляє забруднення та надлишок жиру, чинить ексфоліативну дію, має омолоджувальний ефект, живить, зволожує та відновлює шкіру, надає шкірі сяючого вигляду. Цей органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою. Призначений для сухої та чутливої шкіри обличчя. Об'єм 125 мл.

Призначення
Глибоко очищає. Зволожує шкіру, надаючи їй сяюче здорове сяйво.

Застосування
Нанести на шкіру обличчя, круговими рухами делікатно втирати його в шкіру, змити теплою водою або зняти вологою косметичною серветкою. 
Для максимального ефекту після скрабування рекомендовано зволожити шкіру Dr.Organic Захисним відновлювальним кремом з медом Манука. 

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Isopropyl palmitate, Pumice, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate SE, Cera alba (Beeswax), Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Parfum, Persea gratissima (Avocado) oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Mel (Manuka honey), Zea mays (Corn) cob powder, Cetearyl glucoside, Sodium stearoyl glutamate, Xanthan Gum, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate. 

Скраб для обличчя "Мед манукі" Dr.Organic Manuka Honey Face Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.