Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК І НІГТІВ "МЕД МАНУКІ" DR.ORGANIC MANUKA HONEY HAND & NAIL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Крем
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування:
  • Лікті
  • Нігті
  • П'яти
  • Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Крем для рук і нігтів
ОПИС

Крем для рук і нігтів "Мед манукі" Dr.Organic Manuka Honey Hand & Nail Cream

Інтенсивний антиоксидантний та захисний крем на основі органічних екстрактів меду мануку, алое вера, оливкової олії, прополісу, соняшникової олії та вітаміну Е, який заспокоює та захищає суху шкіру рук та нігтів. Властивості цих активних зволожуючих інгредієнтів відновлюють функції шкіри рук, глибоко зволожують протягом 12 годин, роблять їх м'якими та гладкими. Цей винятковий крем проникає у шкіру, забезпечуючи еластичність та тонус, а також значно покращує відчуття шовковистості рук. Ідеально підходить для сухої кутикули, потрісканої шкіри, для всіх сухих, загрубілих ділянок тіла, а також ліктів і колін. Має ніжний солодкий квітковий аромат. Органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE з поліпропіленовою кришкою, об'єм 125 мл.

Призначення
Живить, інтенсивно зволожує та відновлює.

Застосування
Наносити на шкіру рук до повного всмоктування. Використовувати протягом дня за необхідності. Може також застосовуватися для різних ділянок сухої шкіри (п'ятки, лікті).

Попередження
Лише для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима. Не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру. Не використовувати у разі виникнення алергічної реакції або чутливості до будь-якого з інгредієнтів у складі засобу.

Склад:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Caprylic/capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Honey Extract (Manuka Honey), Propolis, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. 

Крем для рук і нігтів "Мед манукі" Dr.Organic Manuka Honey Hand & Nail Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.