Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОПОЛІСКУВАЧ ДЛЯ РОТОВОЇ ПОРОЖНИНИ З АЛОЕ ВЕРА DR.ORGANIC ALOE VERA MOUTHWASH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Ополіскувач
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Ополіскувач для ротової порожнини з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Mouthwash фото
ОПИС

Ополіскувач для ротової порожнини з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Mouthwash

Натуральний ефективний ополіскувач сприяє очищенню порожнини рота, заспокоєнню ясен, чинить антибактеріальну дію. Містить найчистіше органічне біологічно активне алое вера, багате на полісахариди, з комплексним поєднанням біоактивних органічних рослинних екстрактів; арнік, екстракт чайного дерева та насіння грейпфрута, які сприяють заспокоєнню ясен та свіжого дихання. Не містить спирту. Має приємний свіжий аромат м'яти. Органічний продукт упакований в пластикову ПЕТ-ємність, що повністю переробляється, з поліпропіленовим ковпачком, об'єм 500 мл. Підходить для веганів.

Призначення
Захист та природно очищувальна та відновлююча дія. Бореться із бактеріями, основною причиною утворення зубного нальоту. Допомагає підтримувати міцні, чисті зуби та здорові ясна.

Застосування
Наповнити ковпачок для дозування ополіскувачем, ретельно прополоскати ротову порожнину та/або горло, виплюнути.

Попередження
Лише для перорального застосування. Уникайте контакту з очима. Не застосовувати при пошкодженій або роздратованій порожнині рота. Не використовувати у разі виникнення алергічної реакції або чутливості до будь-якого з інгредієнтів у складі засобу.

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Sorbitol, Polysorbate 20, Glycerin, Cetraria islandica (Icelandic moss) extract, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Citrus grandis (Grapefruit) extract, Centella asiatica (Indian pennywort) extract, Mentha piperita (Peppermint) oil, Menthol, Sodium lauroyl sarcosinate, Aroma, Xylitol, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Arnica montana extract, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, CI 75810 (Chlorophyll), Limonene, Linalool.

Ополіскувач для ротової порожнини з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Mouthwash
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.