Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА ПАСТА З АЛОЕ ВЕРА DR.ORGANIC ALOE VERA TOOTHPASTE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Свіже дихання
  • Профілактика карієсу
  • Від запалення ясен
  • Відбілювання
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Зубна паста з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Toothpaste фото
ОПИС

Зубна паста з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Toothpaste

Зубна паста заспокоює та відновлює ясна, забезпечує чистоту зубів та їх природно білий колір. Засіб поєднує найчистіший органічно біологічно активний алое вера, багатий полісахаридами, з комплексним поєднанням біоактивних органічних рослинних екстрактів. Містить кремнезем, ісландський мох та олію перцевої м'яти. Має аромат свіжості та чистоти. Органічний продукт упакований у тубу із пластику композиту та алюмінію з поліпропіленовою кришкою. Підходить для вегетаріанців та веганів. Випускається у тюбику 100 мл.

Призначення
Очищення, відбілювання, запобігання карієсу, заспокоєння ясен.

Застосування
Чистити зуби за допомогою щітки 2-3 хв, Виполоскати залишки засобу.

Попередження
Дітям до 6 років: використовувати кількість пасти розміром із горошину, чистити під наглядом дорослих, мінімізувати ковтання. У разі надходження фтору з інших джерел звернутися до стоматолога чи лікаря. Лише для перорального застосування. Уникайте контакту з очима. Не застосовувати при пошкодженій або роздратованій порожнині рота. Не використовувати у разі виникнення алергічної реакції або чутливості до будь-якого з інгредієнтів у складі засобу.

Склад:
Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitol, Hydrated silica, Aqua, Sodium lauroyl sarcosinate, Mentha piperita (Peppermint) oil, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Cetraria islandica (Icelandic moss) extract, Sodium monofluorophosphate, Escin, Xylitol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Limonene.Contains Sodium monofluorophosphate (a source of fluoride at 1000ppm). 

Зубна паста з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Toothpaste
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.