Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ФОТОДЕРМ MAX SPF100 СОНЦЕЗАХИСНИЙ, ДУЖЕ СВІТЛИЙ BIODERMA PHOTODERM MAX FLUIDE VERY LIGHT SPF100

Рівень SPF: SPF 100
Час застосування: День
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Флюїд ФОТОДЕРМ Max SPF100 сонцезахисний, дуже світлий Bioderma Photoderm Max Fluide Very Light SPF100 фото
ОПИС

Флюїд ФОТОДЕРМ Max SPF100 сонцезахисний, дуже світлий Bioderma Photoderm Max Fluide Very Light SPF100

Щоб захистити себе від клітинного пошкодження, пов'язаного з впливом сонця, шкіра покладається на природні захисні механізми, іноді яких може виявитися недостатнім. Сонцезахисний флюїд з тонуючим ефектом Bioderma Photoderm Fluide Max SPF100 зміцнює природну захисну систему клітин шкіри, підвищуючи їх стійкість до негативного впливу сонячного випромінювання. Легка текстура забезпечує зволоження протягом 8 годин, не викликає відчуття стягнутості, не залишає жирної плівки на шкірі. Натуральна основа. Без ароматизаторів. Підходить при інтенсивній або тривалій інсоляції, після поверхневого лазера. Рекомендований для чутливої шкіри та/або шкіри, що не переносить сонячне випромінювання. Дуже хороша переносимість шкірою та очима за нормальних умов використання. Протестований під дерматологічним та офтальмологічним наглядом. Випускається у тубі 40 мл.

Призначення
Захищає шкіру від УФ, має тональний ефект. Уберігає від опіків, почервонінь, подразнень у найекстремальніших кліматичних умовах. Бореться з фотостарінням та надмірною пігментацією чутливої шкіри. Зволожує та контролює необхідний гідрологічний баланс у дермі. Пом'якшує та повертає відчуття комфорту.

Активні компоненти
SUN ACTIVE DEFENSE* + AP - високотехнологічний захист, посилений від UVA-променів та атмосферних забруднень.
Поєднання УФ-фільтрів, біологічного захисту та вітаміну Е - покращує здатність шкіри до самозахисту та запобігає ознакам фотостаріння (зморшки та пігментні плями). Забезпечує захист під час перебування у зонах високої сонячної активності (тропіки, високогір'я, льодовики). 

Результат
Максимальний рівень захисту від негативного впливу ультрафіолетових променів дозволяє в повній безпеці перебувати на сонці навіть власникам найчутливішої та білосніжної шкіри.

Рекомендація до застосування
Рівномірно та рясно нанесіть на обличчя та шию перед виходом на сонце (невелика кількість засобу знижує рівень захисту від сонця). Повторно нанесіть після потовиділення, плавання або витирання рушником, щоб підтримати достатній рівень захисту. Уникайте контакту з тканинами. Наносити на здорову шкіру. Надмірне перебування на сонці може завдати шкоди здоров’ю навіть із захистом від сонця.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Diisopropyl Sebacate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Styrene/acrylates Copolymer, Titanium Dioxide (Ci 77891), Propylene Glycol, Sucrose Laurate, Iron Oxides (Ci 77492), C20-22 Alkyl Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, C20-22 Alcohols, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Peg-8 Laurate, Pentylene Glycol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Iron Oxides (Ci 77491), Sodium Citrate, Xanthan Gum, Citric Acid, Ectoin, Mannitol, Sodium Hydroxide, Xylitol, Iron Oxides (Ci 77499), Glycine Soja (Soybean) Oil, Rhamnose, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Silica, Fructooligosaccharides, Caprylic/capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract.  [bi 2007].

Гіпоалергенний. Некомедогенний. Фотостабільний. Стійкий до води.

 

Флюїд ФОТОДЕРМ Max SPF100 сонцезахисний, дуже світлий Bioderma Photoderm Max Fluide Very Light SPF100
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.