Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ РОЗКІШНОГО МАНІКЮРУ "СОЛОДКИЙ МАНДАРИН І ГРЕЙПФРУТ" BAYLIS&HARDING SWEET MANDARIN&GRAPEFRUIT LUXURY MANICURE GIFT SET (H/CR/50ML + H/SALT/70G + NAIL/FILE)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Нігті
  • Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для розкішного манікюру
ОПИС

Набір для розкішного манікюру "Солодкий мандарин і грейпфрут" Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit Luxury Manicure Gift Set (h/cr/50ml + h/salt/70g + nail/file)

Підтримуйте свої руки та нігті в первозданному стані за допомогою цього приголомшливого манікюрного набору від Baylis & Harding. Набір представлений у кремовій подарунковій коробці з класичною золотою облямівкою та геометричним орнаментом на флаконах.

Розкішний набір для рук та нігтів містить:

1. Розкішний крем для рук Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit, 50 мл.
Крем від Baylis & Harding - це не просто засіб для догляду за руками, це справжнє задоволення для ваших відчуттів. Його приємний аромат відразу переносить вас у світ свіжості та фруктової екзотики. Він миттєво вбирається у шкіру, не залишаючи жирних чи липких слідів, тому їм зручно користуватися не лише вдома, а й у дорозі. Крем містить ряд корисних компонентів, що сприяють глибокому зволоженню та поживному впливу, що зробить вашу шкіру ніжною та м'якою. Він допомагає підтримувати здоров'я шкіри рук завдяки своїм властивостям, що сприяють зміцненню та відновленню епідермісу. Крем покращує стан нігтьової пластини, роблячи її міцнішою та здоровішою. З цим засобом догляду за руками ви отримаєте багато переваг, що підкреслюють вашу індивідуальність.
Застосування:
Нанесіть невелику кількість крему на шкіру рук, повільними рухами масажуючи до повного всмоктування.

2. Сольова ванна для рук Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit, 70 г.
Сольову ванну для нігтів нерідко використовують як підготовку до манікюру, оскільки з її допомогою можна розм'якшити кутикулу. Кристали солі від Baylis & Harding - це готовий продукт, який потрібно розвести у воді для виконання цієї процедури. Сольова ванна значно пом'якшує шкіру рук, запобігає ламкості нігтів і перешкоджає їх розшарування. Позитивно впливає на нігтьову пластину, зміцнюючи її. Процедура розслаблює та готує до наступного етапу догляду.
Застосування:
Розчиніть кристали в теплій воді і опустіть у неї нігті на деякий час, а потім нанесіть чудовий зволожуючий крем для рук. Ваші руки скажуть вам спасибі!

3. Пилочка для нігтів Baylis & Harding, 1 шт.
Пила для нігтів Baylis&Harding має абразивну поверхню, що забезпечує комфортну обробку нігтів. Відрізняється зручною та компактною формою.

Набір для розкішного манікюру "Солодкий мандарин і грейпфрут" Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit Luxury Manicure Gift Set (h/cr/50ml + h/salt/70g + nail/file)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.