Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ "ІНЖИР І ГРАНАТ" BAYLIS&HARDING MIDNIGHT FIG&POMEGRANATE LUXURY ESSENTIALS TREAT BOX GIFT SET (SH/GEL/100ML + B/LOT/50ML + WASHCLOTH/1PCS)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для догляду за тілом
ОПИС

Набір для догляду за тілом "Інжир і гранат" Baylis&Harding Midnight Fig&Pomegranate Luxury Essentials Treat Box Gift Set (sh/gel/100ml + b/lot/50ml + washcloth/1pcs)

Вишукані декадентські ноти оксамитового інжиру та соковитого гранату надають лімітованій колекції Midnight Fig&Pomegranate витонченого звучання. Набір має чудовий аромат суміші північного інжиру та гранату, що створює освіжаючий фруктовий аромат. Коробка з туалетним приладдям з північного інжиру та гранату представлена в стильній фіолетово-пурпуровій коробці, прикрашеній золотими «конфетті».

До складу набору входить:

1. Гель для душу Baylis & Harding Midnight Fig & Pomegranate, 100 мл.
Гель для душу Midnight Fig & Pomegranate очищає шкірний покрив від зовнішніх забруднень, залишків б'юті-засобів та себуму. Утворює рясну й запашну піну, що не пересушує і не стягує шкіру. Гель не містить звичних мийних засобів, має збалансований склад і не порушує природний pH епідермісу, через що він є надзвичайно ніжним у догляді. Робить поверхню тіла гладенькою на дотик, даруючи шкірі м'якість та шовковистість. Має чудовий аромат.
Застосування:
Нанести необхідну кількість на тіло або мочалку, спінити та змити водою.

2. Лосьйон для тіла Baylis & Harding Midnight Fig & Pomegranate, 50 мл.
Лосьйон для тіла Midnight Fig & Pomegranate має ніжну консистенцію та добре розподіляється по тілу. Він дуже швидко вбирається, не створюючи відчуття жирної плівки. Застосування лосьйону робить шкіру гладенькою на дотик, зволожує та підживлює її, надаючи пом'якшувальні властивості. Ароматизує тіло приємним, ненав'язливим запахом.
Застосування:
Нанести на чисту суху шкіру масажними рухами.

3. Мочалка для душу Baylis & Harding, 1 шт.
Мочалка Baylis & Harding виготовлена з міцної синтетичної тканини. Вона має форму банта з сітчастою структурою, що допомагає ретельно усувати забруднення зі шкіри, запобігаючи виникненню подразнень. Використання мочалки стимулює кровообіг, забезпечуючи корисний масажний ефект.

Набір для догляду за тілом "Інжир і гранат" Baylis&Harding Midnight Fig&Pomegranate Luxury Essentials Treat Box Gift Set (sh/gel/100ml + b/lot/50ml + washcloth/1pcs)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.