Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ ТА РУКАМИ "ІНЖИР І ГРАНАТ" BAYLIS&HARDING MIDNIGHT FIG&POMEGRANATE LUXURY HAND CARE GIFT SET (H/WASH/300ML + H/B/LOT/300ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для догляду за тілом та руками
ОПИС

Набір для догляду за тілом та руками "Інжир і гранат" Baylis&Harding Midnight Fig&Pomegranate Luxury Hand Care Gift Set (h/wash/300ml + h/b/lot/300ml)

Надайте своїм рукам розкіш за допомогою цього набору для догляду за руками від Baylis & Harding. Цей набір для миття рук та лосьйону має чудовий аромат суміші північного інжиру та гранату, що створює освіжаючий фруктовий аромат. Набір поставляється у стильній темно-синій упаковці, прикрашеній золотим конфетті та розкішною стрічкою. Кожна пляшечка вміщує 300 мл рідини та має золоту та чорну кришку з дозатором для зручності використання. Очистіть руки милом для рук і живіть зволожуючим лосьйоном для рук і тіла. Набір додасть елегантності вашій раковині на кухні або у ванній кімнаті.

До складу набору входить:

1. Рідке мило для рук Baylis & Harding Midnight Fig & Pomegranate, 300 мл.
Рідке мило Midnight Fig & Pomegranate містить м'які поверхнево-активні речовини та інтенсивно піниться при контакті з водою, забезпечуючи ефективне і водночас делікатне очищення шкіри рук. Воно не лише зберігає цілісність ліпідної мантії епідермісу, але і дарує відчуття комфорту завдяки своїм пом'якшувальним властивостям. Крім того, це мило вирізняється яскравим фруктовим ароматом, що робить процес миття рук надзвичайно приємним.
Призначення:
Нанесіть необхідну кількість на руки, змийте водою.

2. Лосьйон для рук та тіла Baylis & Harding Midnight Fig & Pomegranate, 300 мл.
Лосьйон Midnight Fig & Pomegranate забезпечує відчуття комфорту і позбавляє від стягнутості та лущення шкіри. Він не лише глибоко зволожує епідерміс, але і надає йому живлення, сприяючи швидкому загоєнню дрібних пошкоджень та заспокоюючи подразнення. Цей лосьйон також дбає про гладкість шкіри, делікатно пом'якшуючи грубі ділянки та борючись з шорсткістю. Його ароматизована формула додає приємну нотку свіжості та розкоші вашому догляду за шкірою.
Призначення:
Нанесіть на тіло і руки після сауни, душу або ванни.

Набір для догляду за тілом та руками "Інжир і гранат" Baylis&Harding Midnight Fig&Pomegranate Luxury Hand Care Gift Set (h/wash/300ml + h/b/lot/300ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.