Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ДЛЯ ТІЛА NAKED BODY MARIE FRESH COSMETICS NAKED BODY SET (B/BUTTER/100ML + B/MIST/150ML + B/PEEL/150ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Подарунковий набір для тіла Naked Body Marie Fresh Cosmetics Naked Body Set (b/butter/100ml + b/mist/150ml + b/peel/150ml) фото
ОПИС

Подарунковий набір для тіла Naked Body Marie Fresh Cosmetics Naked Body Set (b/butter/100ml + b/mist/150ml + b/peel/150ml)

Подарунковий набір для тіла Naked Body від Marie Fresh дозволяє відчути ніжність, легкість та сексуальність. Назва «Naked» уособлює спокусливість жіночого тіла. З новими засобами жіноче тіло стає привабливим, шкіра стає насиченою, зволоженою, а нішевий парфумований аромат залишається на тілі і дає відчуття спокусливості та впевненості. Аромат завжди відкривається по-різному зі своїми нотами, тому індивідуальний кожному.

1. Пілінг для тіла Marie Fresh Cosmetics Sin Cleanser Pelling, 150 мл.
Пілінг збагачений молочною та фітиновою кислотами та комплексом ензимів, що ефективно очищають шкіру від ороговілих клітин та жирових забруднень. Рисова пудра та пудра бамбука делікатно полірують шкіру та прискорюють оновлення епідермісу. Масло макадамії інтенсивно живить, заспокоює та пом'якшує шкіру. Як результат – шкіра має однорідний рельєф та надзвичайно шовковиста. Без спирту, агресивних сульфатів, парабенів, силіконів у складі.

2. Парфумований міст для тіла із гелем алое віра Marie Fresh Cosmetics Smell Of Desire, 150 мл.
Парфумований міст для всіх типів шкіри розроблений на основі двоступінчастої системи зволоження – миттєво зволожує шкіру тіла та утримує вологу протягом дня. Доведено, що підвищує рівень зволоженості шкіри на 48%. Гель алое та екстракт ламінарії заспокоюють і пом'якшують шкіру, прибирають подразнення та почервоніння. Міст з нішевим парфумованим ароматом залишається легким шлейфом на шкірі і дарує почуття впевненості.

3. Батер для тіла Marie Fresh Cosmetics Pleasure Giver, 100 мл.
Збалансована формула емульсії батеру дозволяє зволожувати та одночасно живити шкіру тіла, моментально прибирає лущення. Батери ши та какао, алое вера гель, комплекс фітостеролів, вітаміни С, Е – всі компоненти інтенсивно доглядають шкіру та різнобічно її живлять, забезпечуючи відчуття шовковистості, максимальної гладкості та пом'якшення шкіри. Нішовий стійкий аромат залишається на шкірі і дає відчуття спокусливості та впевненості. Аромат на кожному відкривається по-різному зі своїми нотами, тому індивідуальний для вас.

4. Подарунковий пакет - 20 х 20 х 10 см.

Подарунковий набір для тіла Naked Body Marie Fresh Cosmetics Naked Body Set (b/butter/100ml + b/mist/150ml + b/peel/150ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.