Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ ТЕРМОЗАХИСНИЙ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ H.Q.BEAUTY KEEP HAIR THERMAL PROTECTOR

Час застосування: Універсальний
Бренд: H.Q.Beauty
Тип продукту: Спрей
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Alpen Pharma AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Термозахист
  • Фіксуючий
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Спрей термозахисний для всіх типів волосся H.Q.Beauty Keep Hair Thermal Protector фото
ОПИС

Спрей термозахисний для всіх типів волосся H.Q.Beauty Keep Hair Thermal Protector

Спрей захищає волосся від шкідливого впливу високих температур, сприяє безпечному випрямленню локонів, його хитромудрому оформленню або закручування. Формула, збагачена енергетичним комплексом органічних екстрактів староцвіту, фініка, квітів нейролі та апельсина, не тільки захищає локони, але й надає шовковистої м'якості, посилює природний блиск. Об'єм 100 мл.

Призначення
Сприяє захисту волосся від шкідливого впливу високих температур, допомагає безпечному випрямленню локонів, їх хвилястому оформленню або закрученню. Підвищує тривалість збереження укладки. Має середню фіксацію.

Активні компоненти
Органічні екстракти фініка, пасифлори інкарнатної, квітів апельсина та неролі.

Застосування
Застосовується як на сухе, так і на вологе волосся. Перед моделюванням зачіски застосовувати термозахистний спрей, рівномірно розподіляючи рідину на всю довжину волосся. Не змивати.

Склад:
Aqua (Water), Alcohol Denat., Acrylates/hydroxyesters Acrylates Copolymer, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Passiflora Incarnata Flower Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Parfum (Fragrance), Ppg-26-buteth-26, Peg-4 Hydrogenated Castor Oil, Peg/ppg-18/18 Dimethicone, Benzoic Acid, Hydrolyzed Corn Starch, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Спрей термозахисний для всіх типів волосся H.Q.Beauty Keep Hair Thermal Protector
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.