Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ H.Q.BEAUTY RESTORE DAMAGED HAIR CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: H.Q.Beauty
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Пофарбовані
Виробник: Alpen Pharma AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Кондиціонер для пошкодженого волосся H.Q.Beauty Restore Damaged Hair Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер для пошкодженого волосся H.Q.Beauty Restore Damaged Hair Conditioner

Формула кондиціонера насичена вітамінами та жирними кислотами, завдяки синергії органічної олії насіння кунжуту та органічного екстракту листя та стебля сази курильської збільшує захист волосся від шкідливого впливу зовнішніх хімічних, механічних та кліматичних впливів. Підвищує еластичність та міцність стрижнів, повертаючи волоссю природний блиск. Рекомендований для волосся, схильного до хімічних впливів, таких як завивка, фарбування або випрямлення волосся; кліматичних змін та сильного перепаду температур. Об'єми 280 мл та 950 мл.

Призначення
Зволоження, живлення, зміцнення, реструктуризація стрижня волосся. Збільшує захист кутикули волосся від шкідливого впливу зовнішніх хімічних, механічних та кліматичних впливів. Підвищує еластичність та міцність стрижнів, повертаючи волоссю природний блиск.

Активні компоненти
Органічна олія насіння кунжуту, органічний екстракт листя та стеблів сази курильської, органічний гідролізований екстракт каштана.

Застосування
Нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно змити.

Склад:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hydrolyzed Chestnut Extract, Sasa Kurilensis Leaf/stem Extract, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Кондиціонер для пошкодженого волосся H.Q.Beauty Restore Damaged Hair Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.