Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ H.Q.BEAUTY RESTORE DAMAGED HAIR SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: H.Q.Beauty
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Пофарбовані
Виробник: Alpen Pharma AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Шампунь для пошкодженого волосся H.Q.Beauty Restore Damaged Hair Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для пошкодженого волосся H.Q.Beauty Restore Damaged Hair Shampoo

Шампунь розроблений для якісного делікатного та дбайливого очищення пошкодженої структури волосся. Завдяки своїй формулі, збагаченій органічними екстрактами рису та насіння пшениці, сприяє відновленню еластичності, міцності та блиску волосся. Рекомендований для волосся, схильного до хімічних впливів, таких як завивка, фарбування або випрямлення волосся; кліматичних змін та сильного перепаду температур. Об'єми 280 мл та 950 мл.

Призначення
Дбайливо очищує пошкоджене волосся, зволожує та розгладжує стрижні волосся. Сприяє відновленню еластичності, міцності та блиску волосся.

Активні компоненти
Органічні екстракти рису, пшениці та органічний гідролізований екстракт каштана.

Застосування
Нанести незначну кількість шампуню на зволожене волосся, спінити, після чого ретельно змити тепловою водою. При необхідності повторити процедуру.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Chestnut Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Glycerin, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Citric Acid, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Шампунь для пошкодженого волосся H.Q.Beauty Restore Damaged Hair Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.