Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НИТКА МІЖЗУБНА ВОЩЕНА З АРОМАТОМ М'ЯТИ CURAPROX DENTAL FLOSS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна нитка
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Нитка міжзубна вощена з ароматом м'яти Curaprox Dental Floss фото
ОПИС

Нитка міжзубна вощена з ароматом м'яти Curaprox Dental Floss

Передні зуби, особливо нижні, часто дуже близькі один до одного. Вони розташовані настільки близько, що навіть міжзубні йоржики не завжди можуть очистити зуби від залишків їжі. Для цього ідеально підійде зубна нитка. Вона може бути дуже корисною ще для догляду за імплантатами. Але завжди пам'ятайте, що потрібно використовувати її правильно і обережно, щоб не пошкодити ясна. Має розміри 5 метрів та 50 метрів.

Призначення
Відмінно видаляє із зубів шматочки їжі та не травмує емаль. Має ніжний та приємний аромат м'яти, тому після її використання ваше дихання буде не лише свіжим, а й приємним.

Рекомендація до застосування
Зубну нитку довжиною 35-40 см накручують навколо першої фаланги середніх пальців обох рук, потім обережно водять натягнуту нитку (за допомогою вказівних пальців на нижній щелепі і великих пальців на верхній щелепі) по контактній поверхні зуба. Декількома рухами зубною ниткою видаляють усі м'які відкладення. Послідовно здійснюють очищення контактних поверхонь з усіх боків кожного зуба.

Нитка міжзубна вощена з ароматом м'яти Curaprox Dental Floss
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.