Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНУЮЧИЙ BB КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З SPF 20 MARIE FRESH COSMETICS BB CREAM SPF 20

Рівень SPF: SPF 20
Час застосування: День
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: BB-крем
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Для всіх типів
  • Жирна
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Тонуючий BB крем для обличчя з SPF 20 Marie Fresh Cosmetics BB Cream SPF 20 фото
ОПИС

Тонуючий BB крем для обличчя з SPF 20 Marie Fresh Cosmetics BB Cream SPF 20

BB крем для обличчя з тонуючим ефектом SPF 20 – простий у використанні та нанесенні продукт, який адаптується до вашої шкіри. Безпечні мінеральні фільтри нового покоління захищають від 95% ультрафіолетового випромінювання типу А, В, а також штучного синього світла від гаджетів. Розроблений на основі легких емолентів з кокосу та оливи засіб ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо для жирної та проблемної, адже не провокує закупорку пор. Поєднання гіалуронової кислоти, комплексу церамідів, фітостеролів та природних полісахаридів інтенсивно доглядає шкіру протягом дня – зволожує, живить та відновлює захисний бар'єр шкіри.

Призначення
- Захист від негативних UVA та UVB променів;
- Захист від штучного синього випромінювання від гаджетів;
- Матування шкіри обличчя;
- Вирівнювання тону обличчя;
- Регуляція виділення себуму;
- Зволоження та живлення;
- Відновлення захисного бар'єру.

Активні компоненти
Інноваційні мінеральні фільтри - титан діоксид, цинк оксид - надають захист від 95% променів, синього випромінювання та забезпечують тонуючий ефект. Пігментовані фільтри є універсальними, підлаштовуються під тон обличчя, вирівнюють колір і візуально приховують недоліки.
Комплекс церамідів та фітостеролів – інтенсивно відновлюють пошкоджені ділянки захисного бар'єру, запобігають надмірній втраті вологи та регулюють оптимальний рівень зволоженості шкіри.
Нарингенін – компонент шкірки томатів та цитрусових – має сильні протизапальні та протиалергічні властивості, зменшує видимість розширених капілярів, усуває почервоніння.
Комплекс емолентів з кокосу та оливковий сквалан – забезпечують легкий та рівномірний розподіл ВР крему по обличчю, швидко вбираються, залишаючи шовковистий ефект на шкірі, захищають від негативних факторів навколишнього середовища та не провокують висипання.
Біодоступна сірка, цинк РСА - мають потужні антисептичні та протизапальні властивості, регулюють виділення себуму, таким чином запобігають появі нових висипань.
Трегалоза та пулулан – природні полісахариди, які створюють невагому плівку на обличчі, запобігають зневодненню та забезпечують моментальний ліфтинг.

Застосування
1. Після очищення та доглядового засобу нанести невелику кількість BB крему на обличчя.
2. Легкими поплескуючими рухами за допомогою подушечок пальців або спонжа рівномірно розподілити засіб.
3. За потреби зафіксувати BB крем пудрою.
Підходить під макіяж.

Склад:
Aqua, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Silica, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Methylsulfonylmethane, Squalane, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive, Oil Unsaponifiables, Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum, Laminaria Digitata Extract, Diathomeaceous Earth, Propanediol, Phytosterols, Hydrolyzed Wheat Protein, Shea Butter, Ceramide 3, Glyceryl Polyacrylate, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Gluconolactone, Cetearyl Alcohol, Panthenyl Triacetate, Naringenin, Panthenol, Zinc PCA, Parfume, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Allantoin, СІ 77491, СІ 77492, СІ 77499.
 

Тонуючий BB крем для обличчя з SPF 20 Marie Fresh Cosmetics BB Cream SPF 20
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.