Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ROOT&TIPS ДЛЯ ЖИРНИХ КОРЕНІВ І СУХИХ КІНЧИКІВ ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS ROOT & TIPS BALANCING CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Жирні
  • Комбіновані
  • Сухі
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Розгладження
  • Для зміцнення волосся
  • Для блиску
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Кондиціонер Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Conditioner

Кондиціонер ідеально підходить для комбінованого типу волосся, адже не обтяжує його і при цьому інтенсивно живить сухі та пошкоджені кінчики. Гідролізований кератин включає 28 амінокислот, що поповнюють дефіцит і відновлюють порожнечі, чим збільшують щільність, борються з посіченими кінчиками і повертають волоссю природний блиск. Комплекс вітамінів групи В – біотин та ніацинамід – різнобічно зміцнює волосся, розгладжує та запобігає ламкості. Додатковий захист від фізичних ушкоджень – механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур тощо.

Призначення
- Зволожує сухі кінчики волосся;
- Живить та відновлює пошкоджені ділянки, але не обтяжує коріння;
- Робить волосся гладким і шовковистим;
- Запобігає перерізу кінців;
- Захищає від механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур;
- Запобігає електризації волосся.

Активні компоненти
Гідролізований кератин - включає 28 амінокислот, які обгортають волосся плівкою і відновлюють порожнечі, повертають природний блиск і покращують щільність.
Комплекс вітамінів групи В – біотин і ніацинамід – різнобічно зміцнює волосся, розгладжує та запобігає його ламкості.
Пантенол і гліцерин - моментально згладжують та пом'якшують волосся, створюють додаткову захисну плівку та запобігають втраті вологи, надмірну ламкість волосся.
Гідролізат дріжджів - є функціональним джерелом білка, що високо засвоюється, і амінокислот. Живить, наповнює та відновлює волосся, а також стимулює кератину волосся до регенерації. Як результат волосся стає міцним і більш щільним.
Амінокислота Треонін – бере участь у синтезі інших амінокислот, які відповідають за здоров'я волосся, активне зростання та гарний вигляд.

Застосування
На вологе волосся нанести кондиціонер і рівномірно розподілити по всій довжині, відступаючи від коріння 5-7 см. Залишити на 3-5 хвилин і ретельно змити водою. Можна використовувати як маску для волосся: залишити кондиціонер на 20-30 хвилин і ретельно змити водою.

Склад:
Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Ceteareth-20, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-116, Butylene Glycol, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 19140, CI 42090.
 

Кондиціонер Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.