Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІЛІНГ ДЛЯ ТІЛА MARIE FRESH COSMETICS SIN CLEANSER PELLING

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Пілінг
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Пілінг для тіла Marie Fresh Cosmetics Sin Cleanser Pelling фото
ОПИС

Пілінг для тіла Marie Fresh Cosmetics Sin Cleanser Pelling

Пілінг для шкіри тіла збагачений молочною та фітиновою кислотами та комплексом ензимів, що ефективно очищають шкіру від ороговілих клітин та жирових забруднень. Рисова пудра та пудра бамбука делікатно полірують шкіру та прискорюють оновлення епідермісу. Масло макадамії інтенсивно живить, заспокоює та пом'якшує шкіру. Як результат – шкіра має однорідний рельєф та надзвичайно шовковиста. Без спирту, агресивних сульфатів, парабенів, силіконів у складі.

Призначення
- Глибоке очищення без пересушування та пошкодження захисного бар'єру;
- Відлущування ороговілих клітин;
- Полірування шкіри, згладжування рельєфу;
- Поліпшення тону шкіри;
- Запобігання появі врослого волосся;
- Збільшення рівня зволоження шкіри;
- Поліпшення еластичності та пружності шкіри;
- Запобігання появі висипань.

Активні компоненти
Молочна та фітинова кислоти – розчиняють накопичені жирові забруднення, ороговілі клітини та глибоко очищають шкіру, роблячи її шовковистою та гладкою. Молочна кислота, крім властивостей, що ексфолюють, є компонентом натурального зволожуючого фактора, тобто. добре зволожує шкіру та запобігає надмірній втраті вологи.
Комплекс ензимів журавлини – працюють комплементарно з кислотами та забезпечують глибоку детоксикацію, очищення від забруднень. Працюють на поверхні шкіри, готують шкіру до процесу гоління і запобігають появі волосся, що вросло.
Рисова пудра та пудра бамбука – делікатно полірують шкіру за допомогою механічного тертя без почервоніння та пошкодження цілісності рогового шару, прискорюють оновлення епідермісу, роблять шкіру гладкою та ніжною.
Олія макадамії – пом'якшує шкіру, стимулює її регенерацію, є джерелом антиоксидантів, тому нейтралізує агресивний вплив зовнішнього середовища, регулює водно-жировий баланс, уповільнює процес старіння шкіри, покращує щільність та еластичність.
Комплекс фітостеролів – інтенсивно живить шкіру тіла, відновлює пошкоджені ділянки захисного бар'єру, тим самим запобігає надмірній втраті вологи, зменшує чутливість шкіри та миттєво прибирає почервоніння та подразнення.
Вітаміни С та Е – мають антиоксидантний ефект, запобігають передчасному старінню, адже нейтралізують негативний вплив зовнішніх факторів.

Спосіб застосування
Невелику кількість пілінгу нанести на зволожену шкіру та делікатно помасажувати. Змити теплою водою. Використовувати 1-3 рази на тиждень.

Склад:
Aqua, Coco Glucoside, Sunfloweroyl Methylglucamide, Oryza Sativa Germ Powder, Macadamia Nut Seed Oil, Triheptanoin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, GLYCERIN, Lactobacillus/ Vaccinium Macrocarpon Fruit Ferment Filtrate, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Urea, Gluconolactone, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Sunflower Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Phytic Acid, Parfum, Lactic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Bismuth Oxychloride, Mica, Iron Oxides.

Пілінг для тіла Marie Fresh Cosmetics Sin Cleanser Pelling
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.