Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЦЕРАМІДАМИ GREEN PHARM COSMETIC SERUM WITH CERAMIDES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Сироватка
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 25+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Від сухості і лущення
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Сироватка для обличчя з церамідами Green Pharm Cosmetic Serum With Ceramides фото
ОПИС

Сироватка для обличчя з церамідами Green Pharm Cosmetic Serum With Ceramides

Сироватка-концентрат з церамідами та молочними протеїнами у вигляді легкого флюїду — це ефективний зволожуючий і поживний засіб для відновлення гідроліпідного бар’єру шкіри, схильної до лущення, подразнення і почервоніння, а також як догляд за зрілою шкірою для поліпшення її тонусу, ущільнення дерми та живлення шкіри після пілінгів. Підходить для всіх типів шкіри. Можливе використання сироватки як самостійного засобу для комбінованої та жирної шкіри. Об'єми 30 мл.

Призначення
Реконструює природний ліпідний бар'єр шкіри. Зменшує чутливість, живить та відновлює. Усуває почервоніння та подразнення. Уповільнює процеси старіння та повертає шкірі тонус

Активні інгредієнти
Цераміди протеїнів рису в комплексі з пептидами, будучи основними будівельними матеріалами, глибоко проникають у нижні шари епідермісу, живлять та відновлюють пошкоджені ділянки ліпідного шару.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота утримує вологу всередину клітин та попереджає появу сухості чи лущення.,
Екстракт листя Манілкари з протеїнами молока захищає білки позаклітинного матриксу шкіри від глікування, стимулює вироблення колагену та еластину, покращуючи тургор шкіри.

Спосіб застосування
Невелику кількість сироватки нанести на чисту шкіру, включаючи зону навколо очей, рівномірно розподілити круговими масажними рухами, дочекатися повного поглинання, нанести крем за типом шкіри. Наносити 2 рази на день — вранці та ввечері. 

Застереження: не застосовувати при гіперчутливості до складових компонентів.

Склад:
Aqua, Glycerin (and) Ceramides Rice Bran (and) Milk Protein Hydrolyzate (and) Biotin (and) Retinol Acetate (and) Tocopherol Acetate, Propylene Glycol, Tetrapeptide, Hexopeptide, Caprylic/Capric Triglycerides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, D-Panthenol, Sodium Hyaluronate, Glycerin (and) Manilkara Multinervis Leaf Extract (and) Water, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Perfume, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylparaben.

Сироватка для обличчя з церамідами Green Pharm Cosmetic Serum With Ceramides
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.