Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧА ЗУБНА ЩІТКА BABY З ГУМОВОЮ РУЧКОЮ (0-4), БІРЮЗОВА, РОЖЕВА ЩЕТИНА CURAPROX

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна щітка
Виробник: Curaden International AG
Вік: Без обмежень
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару: Очищення зубного нальоту
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Дитяча зубна щітка Baby з гумовою ручкою (0-4), бірюзова,  рожева щетина Curaprox фото
ОПИС

Дитяча зубна щітка Baby з гумовою ручкою (0-4), бірюзова, рожева щетина Curaprox

Дитяча зубна щітка Baby - це відмінний засіб для батьків, які хочуть забезпечити здорові зуби та ясна своїх малюків із раннього віку, і ідеальне рішення для маленьких дітей у яких тільки починають рости зубки. Вона розроблена спеціально для дітей від народження до 4 років, враховуючи всі особливості їхньої порожнини рота.

Щітка має особливий дизайн із захисним кільцем, яке допомагає запобігти глибокому засовуванню щітки в рот дитини. Крім того, у неї яскравий дизайн з різними кольорами, що робить процес чищення зубів більш цікавим та цікавим для малюка.

Зубна щітка Baby є ідеальним вибором для батьків, які хочуть забезпечити своїм дітям здорові зуби та ясна з раннього віку. Неймовірно ніжна, м'яка та ефективна допоможе вашій дитині зберегти здоров'я зубів та ясен на довгі роки.

Призначення
Ефективно та безпечно, не пошкоджуючи чутливі ясна, видаляє наліт та пігментацію навіть із найбільш важкодоступних поверхонь.

Властивості
Компактна головка дістається скрізь, тому жоден зубчик не залишається поза увагою. Все це без шкоди для чутливих слизових оболонок, оскільки головка покрита м'якою гумою. 4 260 запатентованих щетинок Curen® особливо тонких (діаметром 0,09 мм) та щільно розташованих. Чистка зубів стає більш схожою на погладжування, напрочуд ніжна і дуже ефективна. Кругла ручка допомагає забезпечити правильне утримання щітки та уникати небажаного тиску. Вона чудово лягає до рук дітей і батьків. Не містить: бісфенолу А (БПА), фталатів, азобарвників.

Рекомендація до застосування
Перед використанням щітку необхідно промити у теплій воді. Нанести на щітку невелику кількість дитячої зубної пасти та обережно почистити зуби та ясна малюка. Батьки повинні стежити за процесом чищення, щоб запобігти попаданню щітки надто глибоко в рот дитини.

Дитяча зубна щітка Baby з гумовою ручкою (0-4), бірюзова, рожева щетина Curaprox
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.