Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ДЕРЕВИННОЮ ЦЕЛЮЛОЗОЮ CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT WOOD PULP SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Скраб
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Відлущування
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Скраб для обличчя з деревинною целюлозою Christina Line Repair Nutrient Wood Pulp Scrub фото
ОПИС

Скраб для обличчя з деревинною целюлозою Christina Line Repair Nutrient Wood Pulp Scrub

Скраб для обличчя з дерев'яною целюлозою ефективно впливає відновлення нормальної мікроциркуляції обмінних процесів шкіри. Працює не лише як ексфоліатор, а й захищає клітини шкіри від негативної дії УФ-променів. Скраб має дуже ніжну кремоподібну текстуру, призначений для делікатного видалення різноманітних забруднень і залишків макіяжу не тільки з поверхні шкіри, але і для очищення пор. Підходить для будь-якого типу шкіри, 20+. Не наносити на шкіру схильною до акне. Випускається обсягом 75 мл.

Призначення
Делікатно видаляє забруднення з поверхні шкіри та з глибини пор, освітлює тон, робить шкіру гладкою та свіжою.

Активні компоненти
Гранули з деревної целюлози – біорозкладні частинки, багаті на біофлавоноїди цитрусових. Вони діють не лише як ексфоліант, а й як антиоксидант, усуваючи наслідки негативного впливу УФ-променів.
Multiex Citrus – активний інгредієнт на основі цитрусових екстрактів шкірки. Багатий на біофлавоноїди, діє як антиоксидант. Забезпечує УФ-захист. Має освітлювальний ефект завдяки вітаміну С, що міститься в цитрусових.
Центела азіатська – потужний антиоксидант з високим вмістом флавоноїдів та амінокислот, забезпечує омолоджуючу, зволожуючу та заспокійливу дію.

Рекомендація до застосування
Нанесіть тонким рівномірним шаром на обличчя і проведіть масаж легкими круговими рухами, уникаючи області навколо очей. Ретельно змийте теплою водою. Не використовувати у зонах із запальними елементами.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Deionized water (Aqua), Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylene Glycol, Cellulose Acetate, Centella Asiatica Extract, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citronnellol, Citrus Aurantium Amara Peel Extract, Citrus Junos Peel Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Geraniol, Glucose, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Honokiol, Hydroxycitronellal, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Isocetyl Alcohol, Magnolol, Menthol, Pentylene Glycol, Perfume, Polysorbate 60, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Phytate, Squalane, Taurate Copoly, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine.

Скраб для обличчя з деревинною целюлозою Christina Line Repair Nutrient Wood Pulp Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.