Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ "НІЧНЕ ВІДНОВЛЕННЯ" З МОЛОЧНОЮ КИСЛОТОЮ CHRISTINA LINE REPAIR HYDRA LACTIC NIGHT REPAIR

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем
ОПИС

Крем "Нічне відновлення" з молочною кислотою Christina Line Repair Hydra Lactic Night Repair

Нічний крем з 10% молочною кислотою та зволожуючими інгредієнтами відновлює текстуру та тон шкіри поки ви спите. Підвищує пружність та гладкість, робить колір обличчя сяючим. Крем має м'яку структуру та приємний аромат, легко наноситься та швидко вбирається. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 20+. Випускається обсягом 60 мл.

Призначення
Підвищує еластичність і пружність шкіри, відчутно розгладжує рельєф, посилює регенераційні процеси в тканинах, надає видимий зволожуючий ефект.

Активні компоненти
Молочна кислота – кислота AHA, одержана шляхом сквашування молока. Омолоджує шкіру, стимулюючи оновлення клітин. Зменшує видимість тонких ліній, робить шкіру наповненою.
Hydraviton – зволожуючий комплекс, що включає синергетичну комбінацію натуральних зволожуючих факторів (NMF), зокрема лактату натрію.
Олія Купуасу – екстракт дерева тропічних лісів Амазонки, спорідненого з какао. Має високу здатність поглинати воду. Регулює вміст води та активність ліпідів у поверхневому шари шкіри. Дарує комфорт та відновлює гладкість та м'якість. шкіри, прискорює відновлення природного рівня зволоженості та еластичності. Дуже корисно для сухої та пошкодженої шкіри, оскільки забезпечує тривале зволоження.
Екстракт лакриці – зменшує гіперпігментацію, роблячи колір обличчя більш рівним та свіжим.

Рекомендація до застосування
Нанести крем на чисту, суху шкіру обличчя, шиї та області декольте, злегка помасажувати, дати вбратися. Не змивати. Рекомендується застосовувати за 1,5-2 години до сну.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Serine, Alcohol, Allantoin, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Citronnellol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hydrogenated Polyisobutene, Lactic Acid, Limonene, Linalool, PEG-40 Stearate, Perfume, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium Phytate, Sorbitan Tristearate, Sorbitol, Squalane, t-Butyl Alcohol, TEA-LACTATE, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Urea.

Крем "Нічне відновлення" з молочною кислотою Christina Line Repair Hydra Lactic Night Repair
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.