Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ІЗ ЕКСТРАКТОМ ЖЕНЬШЕНЮ CHRISTINA LINE REPAIR HYDRA GINSENG CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем із екстрактом женьшеню Christina Line Repair Hydra Ginseng Cream фото
ОПИС

Крем із екстрактом женьшеню Christina Line Repair Hydra Ginseng Cream

Крем з екстрактом женьшеню сприяє ефективному та швидкому виведенню токсинів та продуктів життєдіяльності клітин з глибинних та поверхневих шарів шкіри, що дає можливість активувати відновлювальні процеси, наситити дерму необхідними речовинами та киснем. Підходить для нормальної та сухої шкіри обличчя, 20+. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Підвищує еластичність та пружність шкіри, глибоко зволожує та довго утримує вологу в тканинах, вирівнює рельєф, бореться з вільними радикалами, запобігає появі нових зморшок та ефективно розгладжує наявні.

Активні компоненти
Екстракт женьшеню - забезпечує ефективне очищення, зволоження та регенерація шкіри. Основний активний інгредієнт, гінсеноїд, запобігає утворенню зморшок.
Сквалан – завдяки екстракту оливкової олії допомагає. відновити ліпідний бар'єр, захищає від зневоднення, підвищує еластичність та пружність.
Стабільний вітамін С – нова стабільна форма вітаміну С (аскорбінова кислота), стабілізована глюкозою. При нанесенні ферменту глюкозидазу, що є присутнім у шкірі, впливає на активний вітамін С, забезпечуючи його поступове вивільнення.

Рекомендація до застосування
Нанести крем на чисту, суху шкіру обличчя, шиї та області декольте, злегка помасажувати, дати вбратися.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Isocetyl Alcohol, Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Squalane, Peg-40 Stearate, Isodecyl Neopentanoate, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Tristearate, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Sodium Acrylate Copolymer, Retinyl Palmitate, Sodium Phytate, Perfume, Ascorbyl Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedoil, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Panax Ginseng Root Extract, 1,2-Hexanediol, Boswellia Serrata Gum Extract, Glycine Soja (Soybean) Protein,Disodium Cocoamphodiacetate, Glycine, Valine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Dextran Sulfate, Glucose, Ascorbic Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronnellol, Geraniol.

Крем із екстрактом женьшеню Christina Line Repair Hydra Ginseng Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.