Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ "ЕЛАСТИН, КОЛАГЕН" CHRISTINA LINE REPAIR HYDRA ELASTIN COLLAGEN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Зволожувальний крем
ОПИС

Зволожувальний крем "Еластин, колаген" Christina Line Repair Hydra Elastin Collagen

З надр ванної на допомогу вашій сухій шкірі поспішає зволожуючий крем «Еластін, колаген». Крем спрямований на зміцнення захисних рубежів шкіри, заповнення нестачі вологи та ліпідів. Завдяки 3 видам гіалуронової кислоти крем забезпечує комфорт та швидко усуває почуття стягнутості. Легка текстура крему підходить для будь-якого типу шкіри, його можна застосовувати вранці та ввечері, 20+. Випускається обсягом 60 мл.

Призначення
Інтенсивно омолоджує, розгладжує дрібні та глибокі зморшки, практично повністю усуває заломи шкіри після сну, значно підвищує еластичність та пружність дерми.

Активні компоненти
Marine restore complex – активний комплекс із морським гідролізованим колагеном, морським гідролізованим еластином та екстракт меду. Морський еластин та мед забезпечує фібробласти амінокислотами, сприяючи утворенню нових еластинових волокон та покращуючи здатність утримувати вологу.
Marine barrier reset – активний бактеріальний інгредієнт, отриманий із мікроорганізму, зібраного поблизу Індійського океану. Запускає вироблення ліпідів та білків, зміцнює захисний бар'єр, підтримуючи шкіру зволоженою, м'якою та еластичною. Впливаючи на філаггрін, попередник молекул НУФ допомагає утримувати вологу.
Трилуронова кислота - містить комбінацію 3 видів гіалуронової кислоти: високомолекулярна – для зволоження та відновлення бар'єру, середньомолекулярна – для тривалого утримання вологи в епідермісі, низькомолекулярна – як «філер» для зморшок.

Рекомендація до застосування
Нанести крем на чисту, суху шкіру обличчя, шиї та області декольте, злегка помасажувати, дати вбратися.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Deionized Water (Aqua), Propylene Glycol, SD Alcohol 40, Glycogen, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Serine, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alpha-Isomethyl Ionone, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Ascorbyl Isostearate, Bacillus Ferment, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower, Citronnellol, Collagen, Ethylhexylglycerin, FD&C Blue NO. 1 (CI 42090), Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Honey Extract, Hydrolyzed Elastin, Isocetyl Alcohol, Lecithin, Linalool, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Perfume, Retinyl Palmitate, Sodium Acrylate Copolymer, Sodium hyaluronate, Sodium PCA, Sorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine.

Зволожувальний крем "Еластин, колаген" Christina Line Repair Hydra Elastin Collagen
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.