Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ З КИСЛОТАМИ AHA-BHA CHRISTINA LINE REPAIR HYDRA AHA-BHA ACTIVE CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Гель
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Відлущування
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
  • Нормальна
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Очищувальний гель з кислотами AHA-BHA Christina Line Repair Hydra AHA-BHA Active Cleanser фото
ОПИС

Очищувальний гель з кислотами AHA-BHA Christina Line Repair Hydra AHA-BHA Active Cleanser

Гель з AHA-BHA кислотами призначений для ретельного очищення та відлущування відмерлих клітин рогового шару. Покращує текстуру шкіри та видаляє надлишки шкірного сала з пор. Протизапальні екстракти заспокоюють шкіру, а зелений чай виводить токсини та захищає. Підходить для жінок з жирної, комбінованої та нормальної шкіри обличчя, 20+. Випускається у тубі об'ємом 250 мл.

Призначення
М'яко очищує та відлущує шкіру, глибоко зволожує. Знімає запалення, заспокоює подразнені ділянки епітелію, виявляє потужні антиоксидантні властивості, надає шкірі гладкості та бархатистості.

Активні компоненти
Гліколева, лимонна та саліцилова кислоти – AHA + BHA кислоти, які сприяють оновленню клітин. Зменшують видимість зморшок та вирівнюють текстуру.
Екстракт зеленого чаю – екстракт Camellia sinensis, антиоксидант, має в'яжучу та протизапальну дію.
Екстракти яблучного оцту та огірка – знімають подразнення, надають протимікробну дію, зволожують, захищають та заспокоюють.

Рекомендація до застосування
Нанесіть гель на зволожені долоні і спіньте, розподіліть по обличчю та шиї, ретельно пропрацюйте шкіру масажними рухами. Змийте теплою водою. Не рекомендується використовувати в області навколо очей.

Склад:
Deionized water (Aqua), SD Alcohol 40, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acetic acid, Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citronnellol, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Dimethylamine, Coconut Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Glycolic Acid, Limonene, Perfume, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate.

Очищувальний гель з кислотами AHA-BHA Christina Line Repair Hydra AHA-BHA Active Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.