Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ CHRISTINA LINE REPAIR GLOW LIGHT CAPTURE EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Багатофункціональний крем для шкіри навколо очей Christina Line Repair Glow Light Capture Eye Cream фото
ОПИС

Багатофункціональний крем для шкіри навколо очей Christina Line Repair Glow Light Capture Eye Cream

Багатофункціональний крем для шкіри навколо очей бореться з ознаками старіння та втоми шкіри. Завдяки поєднанню пептидів рису та сої, натурального тензорного інгредієнта та зволожуючих компонентів розгладжує тонкі лінії, знімає набряки, зменшує темні кола під очима та відновлює сяючий вигляд. Випускається у тубі об'ємом 30 мл.

Призначення
Ефективно бореться з ознаками старіння та втоми: розгладжує дрібні зморшки, знімає набряки, зменшує темні кола та повертає сяйво.

Активні компоненти
Eyebeautifier – натуральний біоактивний інгредієнт захищає ніжну шкіру навколо очей та помітно зменшує видимість темних кіл та набряки. Клінічні дослідження підтверджують покращення текстури шкіри більш ніж на 30% лише за чотири тижні. Активний інгредієнт є комбінацією ретельно очищених натуральних пептидів сої, рису та біотехнологічно виробленої. супероксиддисмутази.
Супероксиддисмутаза - фермент, що допомагає розщеплювати потенційно шкідливі молекули кисню у клітинах, запобігаючи пошкодженню тканин.
Skin tightener – натуральний тензорний інгредієнт з плівкоутворюючим та підтягуючим ефектом. Допомагає досягти миттєвого ліфтингу, утворюючи поверхні епідермісу проникну плівку.
Рослинний зволожувач містить високу концентрацію органічного осмоліту - бетаїну, який прискорює споживання води, забезпечує швидке зволоження шкіри, скорочує втрату води.
Центела азіатська – потужний антиоксидант з високим вмістом флавоноїдів та амінокислот, забезпечує омолоджуючу, зволожуючу та заспокійливу дію.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість на шкіру області навколо очей. Легкими масажними і поплескуючими рухами розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Deionized water (Aqua), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Caffeine, Centella Asiatica Extract, Cetyl Alcohol, Cetyl Stearate, Dicetyl Phosphate, Erythritol, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Hydrolyzed Chenopodium Quinoa Seed, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Isodecyl Neopentanoate, Isostearyl Isostearate, Pentylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Potassium Sorbate, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Dextran Sulfate, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Squalane, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Superoxide Dismutase, Tocopheryl Acetate.

Багатофункціональний крем для шкіри навколо очей Christina Line Repair Glow Light Capture Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.