Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КИСНЕВИЙ ПІЛІНГ CHRISTINA LINE REPAIR GLOW OXYGEN PEEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Пілінг
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Кисневий пілінг Christina Line Repair Glow Oxygen Peel фото
ОПИС

Кисневий пілінг Christina Line Repair Glow Oxygen Peel

Ніжний кисневий відлущуючий гель містить ферменти ананаса і шовковиці. У поєднанні з планктонними водоростями освіжає стомлену шкіру. Наповнює клітини киснем та енергією, сприяє відновленню клітинного дихання та мікроциркуляції. Видаляє мертві клітини з поверхні, звільняючи молоді та здорові клітини. Сприяє засвоєнню необхідних поживних речовин, відновлює життєву силу та сяйво шкіри. Рекомендований для жінок будь-якого типу шкіри, 25+. Випускається у тубі об'ємом 60 мл.

Призначення
Освіжає втомлену шкіру, наповнює клітини киснем та енергією, відновлює їх дихання та мікроциркуляцію. Видаляє з поверхні омертвілі лусочки, стимулюючи процес оновлення. Сприяє засвоєнню поживних речовин, миттєво повертає життєву силу та сяйво шкіри.

Активні компоненти
Планктонні водорості (одноклітинні водорості) – виробляють велику кількість кисню і постачають його в клітини.
Комплекс на основі саліцилової кислоти, екстракту шовковиці та ананасу - м'яко відлущує і вирівнює тон.
Гамамеліс - знімає почервоніння та запалення, сприяючи загоєнню пошкоджень та зняттю запалень.

Рекомендація до застосування
Нанесіть рівним шаром на чисту та суху шкіру, уникаючи області навколо очей. Залишіть на 3-5 хвилин, потім ретельно змийте водою кімнатної температури. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Deionized water (Aqua), SD Alcohol, Glycerin,PVP, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Phenoxyethanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide,Menthol, Benzoic Acid, Morus Nigra Leaf Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Plankton Extract, Arginine Ferulate, Dehydroacetic acid, Sodium Chloride, FD&C Yellow NO. 5 (CI 19140).

Кисневий пілінг Christina Line Repair Glow Oxygen Peel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.