Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА "ВІДНОВЛЕННЯ СЯЯННЯ" CHRISTINA LINE REPAIR GLOW RADIANCE REVEAL SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Детокс
  • Антивіковий
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Сироватка
ОПИС

Сироватка "Відновлення сяяння" Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum

Сироватка «Відновлення та сяйво» насичена АНА-кислотами та високоефективними рослинними екстрактами, які повністю відновлюють шкіру та повертають їй сяйво. Засіб запускає потужні відновлювальні процеси у верхніх та глибинних шарах шкіри, підвищує мікроциркуляцію крові, надаючи хороший детокс-ефект, тобто виводить токсини та продукти життєдіяльності клітин. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 30+. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Стимулює вироблення колагену для покращення текстури та вирівнювання тону. Нейтралізує вільні радикали, уповільнюючи старіння. Підвищує зволоженість шкіри, зменшує шорсткість, згладжує нерівний тон, зменшує видимість зморшок, підтримує природну пружність шкіри.

Активні компоненти
Гліколева та яблучна кислоти – покращують тонус, гладкість та текстуру шкіри. Стимулюють вироблення колагену та зменшують зморшки.
Екстракт женьшеню – підвищує зволоженість шкіри, зменшує шорсткість, згладжує нерівний тон, зменшує видимість зморшок, підтримує природну пружність шкіри.
Фітинова кислота - антиоксидант, який нейтралізує вільні радикали, забезпечує м'яке відлущування.
Екстракт арніки – має антибактеріальні та протизапальні властивості, зменшує почервоніння та свербіж, прискорює загоєння.
Енергетичний бустер – спеціально підібраний штам дріжджів виду Saccharomyces cerevisiae, багатий на амінокислоти та аденозин. Підвищує рівень енергії для молодого та сяючого кольору обличчя.

Рекомендація до застосування
Поступово нанесіть засіб на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Легкими масажними і поплескуючими рухами розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання. Починати використовувати з 1-2 рази на тиждень (у вечірній час).

Склад:
Deionized water (Aqua), Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Butylene Glycol, Cellulose, Centella Asiatica Extract, Ethylhexylglycerin, Glutamic Acid, Glycerin, Glycolic Acid, Hydroxycitronellal, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Limonene, Linalool, Malic acid, Morus Nigra Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, PEG-40 Castor Oil, Perfume, Phytic Acid, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Propanediol, Sodium acetate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Metabisulfite, Sodium Phytate, Threonine, Valine.

Сироватка "Відновлення сяяння" Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.