Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИОКСИДАНТНИЙ ЛОСЬЙОН З SPF 50 CHRISTINA LINE REPAIR FIX ANTIOXIDANT ASSIST SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Christina
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: CHRISTINA
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Антиоксидантний лосьйон з SPF 50 Christina Line Repair Fix Antioxidant Assist SPF 50 фото
ОПИС

Антиоксидантний лосьйон з SPF 50 Christina Line Repair Fix Antioxidant Assist SPF 50

Забезпечте своїй шкірі зволоження та подаруйте їй природне сяйво у тандемі з надійним захистом від негативного впливу сонячних променів! Лосьйон дуже легкої текстури з ніжним приємним ароматом створений для запобігання окислювальним ушкодженням верхніх шарів епітелію. Засіб із SPF50 від Christina містить захисні фотофільтри, знімає почервоніння, запобігає окисному пошкодженню, повертає здорове сяйво. Підходить для жінок будь-якого віку із будь-яким типом шкіри. Випускається у тубі об'ємом 60 мл.

Призначення
Зволожує шкіру та захищає її від ультрафіолету. Запобігає фотостарінню, вирівнює тон та рельєф.

Активні компоненти
УФ-фільтри – комбінація сонцезахисних фільтрів широкого спектру посилення захисту від шкідливих впливів сонячних променів. Уповільнює виникнення ознак передчасного старіння.
Гіалуронова кислота – молекула з вираженими властивостями тяжіння вологи, що природно міститься у шкірі. Покращує утримання вологи – для тривалого зволоження та пружності шкіри.
Ресвератрол – потужний антиоксидант, екстрагований із червоного вина, зміцнює природну захисну систему та допомагає нейтралізувати вільні радикали.
Центела азіатська – потужний антиоксидант з високим вмістом флавоноїдів та амінокислот, забезпечує омолоджуючу, зволожуючу та заспокійливу дію.

Рекомендація до застосування
Нанесіть ранком рівномірним шаром на шкіру обличчя, шиї та декольте, помасажуйте до повного вбирання. Використовуйте за 30 хвилин до виходу на вулицю.

Склад:
C12-15 Alkyl Benzoate, Deionized Water (Aqua), Citral, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Alcohol, Arginine, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Glyceryl Stearate, Hexyl Cinnamal, Isodecyl Neopentanoate, Lecithin, Limonene, Linalool, Mica, Perfume, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Polymethyl Methacrylate, Pullulan, Resveratrol, Sclerotium Gum, Silica, Sodium hyaluronate, Sodium Phytate, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Антиоксидантний лосьйон з SPF 50 Christina Line Repair Fix Antioxidant Assist SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.