Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІЛІНГ З AHA-КИСЛОТАМИ ТА РЕСВЕРАТРОЛОМ CHRISTINA LINE REPAIR FIRM AHA & RESVERATROL PEEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Пілінг
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Пілінг з AHA-кислотами та ресвератролом Christina Line Repair Firm AHA & Resveratrol Peel фото
ОПИС

Пілінг з AHA-кислотами та ресвератролом Christina Line Repair Firm AHA & Resveratrol Peel

Пілінг з AHA-кислотами та ресвератролом - це очищаючий та відлущувальний пілінг для обличчя. AHA-кислоти сприяють відлущуванню мертвих клітин, оновленню шкіри, покращенню мікроциркуляції. Потужний антиоксидант ресвератрол зміцнює природну захисну систему та допомагає нейтралізувати вільні радикали. Комплекс Aquaderm на основі натурального зволожуючого фактора підвищує рівень насичення вологою та зберігає гладкість шкіри. В результаті застосування пілінгу вікові зміни стають менш помітними, шкіра виглядає здоровою та сяючою. Підходить для всіх типів шкіри. Підходить під час вагітності та в період годування груддю. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Очищення, відлущування. Вирівнювання шкіри. Омолодження, освітлення, підвищення пружності. Збереження колагену. Стимулювання поновлення шкіри. Стимулювання вироблення колагену.

Активні компоненти
Стабільний вітамін С – нова стабільна форма вітаміну С (аскорбінова кислота), стабілізована глюкозою. При нанесенні фермент глюкозидазу, що у шкірі, впливає на активний вітамін З, забезпечуючи його поступове вивільнення. Сприяє вирівнюванню тону та зменшенню пігментації для більш пружної та молодої шкіри.
Гліколева кислота – AHA кислота видаляє відмерлі клітини, сприяє клітинному оновленню, покращує кровотік та клітинне дихання. Уповільнює появу зморшок та розгладжує текстуру.
Aquaderm – на основі натурального зволожуючого фактора (NMF) підвищує рівень зволоженості та розгладжує шкіру.
Ресвератрол – потужний антиоксидант, екстрагований із червоного вина, зміцнює природну захисну систему та допомагає нейтралізувати вільні радикали.

Рекомендація до застосування
Нанесіть рівним шаром на чисту та суху шкіру, уникаючи області навколо очей. Залишіть на 5-7 хвилин. Ретельно видаліть вологими серветками або змийте прохолодною водою. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Deionized water (Aqua), Glycolic Acid, Propanediol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol,Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Lactate,Sodium PCA,
Ethylhexylglycerin, Sodium acetate, Sodium Phytate, Centella Asiatica Extract, Globularia Alypum Leaf Extract, Isopropyl Alcohol, Cellulose, Fructose, Urea, Niacinamide, Resveratrol,
Glycine, Sodium Benzoate, Alcohol, Inositol.

Пілінг з AHA-кислотами та ресвератролом Christina Line Repair Firm AHA & Resveratrol Peel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.