Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАТТЕР ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ РОЗТЯЖОК WELEDA MAMA STRETCH MARK BUTTER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Баттер
Виробник: Weleda AG
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Стегна
  • Живіт
  • Груди
  • Область сідниць
  • Тіло
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Для масажу
  • Від розтяжок, стрій
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Німеччина
Баттер для профілактики розтяжок Weleda Mama Stretch Mark Butter фото
ОПИС

Баттер для профілактики розтяжок Weleda Mama Stretch Mark Butter

Під час вагітності ваше тіло потребує особливого ніжного догляду, щоб ви могли добре почуватися і насолоджуватися своїм станом. Щоденний масаж шкіри допомагає зберегти еластичність сполучних тканин – наш найкращий захист від розтяжок (стрій). Баттер від розтяжок Weleda надає шкірі еластичність природним чином, допомагає запобігти розтяжкам і особливо ефективний у поєднанні з масажем. Дуже швидко вбирається, можна використовувати навіть якщо у вас дуже мало часу для масажу. Розроблений фармацевтами та акушерами, засіб створено з екстракту центели азіатського, органічної олії ши, дорогоцінної олії какао та цінних ефірних олій. Ніжний квітковий аромат троянди, неролі та мири свіжий та делікатний. Аромат допомагає розслабитися і відчути себе спокійніше та заспокоєніше. Випускається у баночці 150 мл.

Призначення
Запобігає появі розтяжок, роблячи шкіру гладкою, пружною та еластичною. Ідеально підходить для шкіри грудей, живота, стегон та сідниць.

Властивості:
Підвищує еластичність шкіри, запобігаючи появі розтяжок.
Зменшує видимість існуючих стрій.
Зберігає вологу шкіри.
Зменшує почуття напруги та свербіж.
Розроблено із акушерками.
Підходить для веганів.

Результат:
89% жінок підтвердили значне зниження помітності розтяжок. У дослідженні взяли участь 37 жінок із терміном вагітності 12 тижнів та більше (застосування двічі на день).
70% майбутніх мам відзначили помітне підвищення еластичності шкіри.
100% засіб інтенсивно зволожує шкіру.
100% помітили почуття комфорту шкіри. У тестуванні брало участь 40 жінок із терміном вагітності 8 тижнів і більше (застосування двічі на день).

Рекомендації до застосування
Зігрійте олію в долонях і проведіть масаж в ділянці живота, грудей, стегон і сідниць. Масаж виконуйте легкими круговими рухами двічі на день.
Для того щоб почати користуватися олією, зовсім не потрібно чекати, поки малюк почне рухатися. Можна застосовувати засіб на ранніх термінах вагітності. Це допоможе вам сконцентруватися на думках про організм, що росте всередині, і встановити ранній контакт між вами і малюком. Регулярне втирання олії, аж до трьох місяців після пологів, зменшить можливість появи розтяжок та дозволить зберегти пружність шкіри протягом усього періоду вагітності.

Склад:
Water (Aqua), ¦Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol Oil, Pentylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate Arnica Montana Flower Extract, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Crocus Chrysanthus Bulb Extract, Betaine, Acacia Senegal Gum, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Sodium Caproyl/La Limonene 1, Linalool 1, Citronellol 1, Geraniol 1, Citral 1, Farnesol 1.

Баттер для профілактики розтяжок Weleda Mama Stretch Mark Butter
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.