Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСІБ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ПРОТИ ХРОНІЧНОГО ВИПАДАННЯ ВОЛОССЯ PHYTO PHYTOCYANE MEN ANTI-HAIR LOSS TREATMENT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Ампули
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
Для кого: Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Засіб для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment фото
ОПИС

Засіб для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment

Концентрований препарат. Не містить фталатів, парабенів, сульфатів. Виготовляється упаковкою в комплекті 12 ампул по 3,5 мл.

Призначення
Використовується проти хронічної алопеції чоловіків. При видимих ознаках тривалого випадання (більше 6 місяців), що прогресує з часом. Локалізація: віскі, лінія росту, що відступає, верхівка голови. Застосовується для будь-якого типу волосся. Для чоловіків, 18+.

Властивості
Фітоцин для чоловіків діє на причину виникнення серйозної алопеції у чоловіків, зміцнює коріння, перешкоджає стоншенню, сприяє зростанню, продовжує життя кожної волосинки. Ефективність лікування залежить від рівня занедбаності проблеми.

Активні компоненти
Біовекторизовані амінокислоти борються з мініатюризацією волосяних фолікулів і таким чином запобігають стоншенню волосся.
Запатентований органічний екстракт маки сприяє подовженню стадії росту волосся.
Екстракт шиїтаке у поєднанні з масажем покращують мікроциркуляцію, що має найважливіше значення для зростання сильного волосся.

Результат
Укріплене волосся, активне зростання, припинення випадання.
Підтверджена ефективність через 6 тижнів використання: +6440 волосся (інструментальний вимір: кількість волосся на см² через 1,5 місяця використання; 73 людини). 83% загальне задоволення результатом через 3 місяці використання (результати тесту за участю 73 добровольців через 3 місяці використання).

Спосіб застосування
Відкрийте флакон та встановіть аплікатор. Після миття волосся нанести вміст ампули на шкіру голови по проділах. Злегка помасажувати. Не змивати.

Інтенсивний курс
3 ампули на тиждень протягом місяця.
1 курс = 3 місяці = 3 упаковки.
Використовується інтенсивним курсом у разі випадання волосся або протягом усього року з метою профілактики, а також у програмі косметичного догляду за волоссям.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat, Niacinamide, Capryloyl Glycine, Sodium Hydroxide, Glycerin, Lepidium Meyenii Root Extract, Maltodextrin, Lentinus Edodes Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Corn Protein, Adenosine, Carnitine, 1778.

Засіб для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.