Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ СПРЕЙ З ГІАЛУРОНОМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ EUCERIN HYALURON ANTI-AGE MIST SPRAY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Спрей
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Зволожуючий спрей з гіалуроном для чутливої шкіри Eucerin Hyaluron Anti-Age Mist Spray фото
ОПИС

Зволожуючий спрей з гіалуроном для чутливої шкіри Eucerin Hyaluron Anti-Age Mist Spray

Шкіра потребує вологи, щоб функціонувати правильно та ефективно. Добре зволожена шкіра гладка, пружна і виглядає сяючою. Коли природний бар'єр шкіри порушений, вона втрачає вологу і стає зневодненою. Зневоднена шкіра виглядає тьмяною, жорсткою на дотик, стягнута і позбавлена ​​можливості стримувати зовнішні подразники. Як наслідок вона стає чутливою. Спрей для обличчя Eucerin Hyaluron з гіалуроновою кислотою та глюко-гліцерином сприяє надходженню вологи між клітинами шкіри, підтримуючи гідратацію шкіри та баланс зволоження зсередини. Спрей також заспокоює подразнення шкіри викликане сухістю, та швидко вбирається. Непарфумований спрей швидко поглинається, підходить для щоденного використання на всіх типах шкіри, включаючи чутливу. Випускається обсягом 150 мл.

Призначення
Стимулює власний процес гідратації шкіри, забезпечуючи моментальне та тривале зволоження. Робить шкіру гладкою, еластичною та сяючою. Зміцнює захисні механізми шкіри.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота активізує вироблення шкірою природної гіалуронової кислоти, яка притягує та утримує вологу, розгладжує шкіру.
Завдяки гліко-гліцерину шкіра виробляє аквапорин 3, який відповідає за транспортування вологи між клітинами та посилює захисний бар'єр шкіри.

Результат
Зволожена гладка шкіра, пружна і виглядає сяючою.

Рекомендації до застосування
Розпорошіть на уражені ділянки шкіри на відстані 15-20 см за потребою. Залишіть на 2-3 хвилини. Потім акуратно промокніть обличчя насухо. Уникайте прямого контакту з очима.

Склад:
Aqua, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Glyceryl, Glucoside, Panthenol or Dexpanthenol, Pantolactone, Arginine Hcl, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Edta, Sodium Hydroxide, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol.

Зволожуючий спрей з гіалуроном для чутливої шкіри Eucerin Hyaluron Anti-Age Mist Spray
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.