Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ДЕННИЙ КРЕМ З SPF15 BIMAIO TIME REVERSE DAY CREAM SPF15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: День
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Відновлюючий денний крем з SPF15 Bimaio Time Reverse Day Cream SPF15 фото
ОПИС

Відновлюючий денний крем з SPF15 Bimaio Time Reverse Day Cream SPF15

Денний крем із SPF 15 помітно зменшує зморшки та захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Його комбінація регенеруючих, ущільнюючих та зміцнюючих активних інгредієнтів допомагає виправити втрату основних структур шкіри, роблячи обличчя гладким та оновленим. Призначений для всіх типів шкіри, особливо для шкіри із ознаками старіння, 35+. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Зміцнює, відновлює, зволожує та знімає ознаки втоми, зменшує мімічні зморшки.

Активні компоненти
Стовбурові клітини яблука (фітоактивні ліпосоми) - допомагають стовбуровим клітинам шкіри зберігати свої характеристики та здатність створювати нові тканини. Уповільнює старіння та усуває зморшки.
Активна оливкова кислота - посилює експресію структурних генів, пов'язаних з колагеном, еластином і позаклітинним матриксом через епігенетичні механізми, що призводить до відновлення шкіри та повторного ущільнення.
Матригенік (морські водорості в вакамі) - екстракт плідної основи водоростей Undaria Pinnatifida, що відновлює позаклітинний матрикс шляхом реактивації 14 генів, що беруть участь у синтезі, дозріванні та організації колагену та еластину, а також у синтезі гіалуронової кислоти.
Гіалуронова кислота - має здатність утримувати вологу в шарах шкіри. Вона зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Забезпечує шкіру зволожуючою плівкою, яка регулює та зменшує лущення, покращуючи її властивості.
Бетаїн - сприяє глибокому зволоженню завдяки своїй здатності утримувати вологу в шарах шкіри і, таким чином, зміцнює шкірний бар'єр проти зовнішнього впливу.
Алантоін - сприяє регенерації клітин шкіри, ослабленої впливом зовнішнього середовища.
Ретинілпальмітат - прискорює оновлення клітин. Надає сяйва, помітно зменшує видимість ліній та зморшок та вирівнює тон шкіри. Збільшує синтез колагену та зменшує його деградацію, покращуючи тонус, пружність та еластичність шкіри.

Результат
Шкіра швидко набуває сяючого і свіжого вигляду, візуально виглядає молодшою.

Рекомендація до застосування
Нанесіть вранці на очищену та тонізовану шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycol Stearate, Steareth-21, Propanediol, Sorbitan Stearate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Capryli C/capric Trigly/ Esters, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Retinyl Palmitate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Maslinic Acid, Tocopherol, Beta-sitosterol, Ascorbyl Palmitate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acyle Hydrogenated Vegetable Glyc Erides Citrate, Xanthan Gum, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Propylene Glycol, Peg-35 Castor Oil, Glycine Soja Oil, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Phytate, Triet Bht, Bha, Disodium Edta, Parfum.

Відновлюючий денний крем з SPF15 Bimaio Time Reverse Day Cream SPF15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.