Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧІ АМПУЛИ "HYALURO FILL" ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BIMAIO HYALURO FILL AMPOULES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Ампули
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 0т 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Регенерація
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючі ампули
ОПИС

Зволожуючі ампули "Hyaluro Fill" для обличчя Bimaio Hyaluro Fill Ampoules

Зволожуючі ампули Hyaluro Fill - це інтенсивне зволоження з інноваційним зволожуючим ефектом подвійної дії: миттєвим та тривалим, запобігає зневодненню шкіри. Завдяки своїй формулі, багатій на гіалуронову кислоту, вони досягають ефекту заповнення зморшок, одночасно зволожуючи і освіжаючи шкіру. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску - упаковка 10 шт / 2 мл.

Призначення
Зволоження та регенерація шкіри обличчя.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - має здатність утримувати вологу в шарах шкіри. Вона зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Забезпечує шкіру зволожуючою плівкою, яка регулює та зменшує лущення, покращуючи її властивості.
Гідроманіл (Цезальпінієвий камедь) – забезпечує миттєвий зволожуючий ефект на рівні поверхні та поступово вивільняє зволожуючі активні інгредієнти в епідерміс. Він захоплює і утримує вологу та асимілює її у шкіру природним та миттєвим шляхом.
Фукогель - це полісахарид, багатий на зволожуючу і заспокійливу фукозу. Він здатний забезпечити тривале зволоження, пов'язуючи вологу з епідермісом та утворюючи зволожуючу плівку. У свою чергу це повертає шкірі комфорт та гарне самопочуття.
Алое віра – стимулює фібробласти, сприяє регенерації шкіри. Покращує еластичність. Зволожує та утворює плівку на шкірі, що захищає її від агресивного впливу зовнішнього середовища.
Бетаїн - сприяє глибокому зволоженню завдяки своїй здатності утримувати вологу в шарах шкіри і, таким чином, зміцнює шкірний бар'єр проти зовнішнього впливу.
Сечовина – підвищує вміст вологи у верхніх шарах шкіри, зберігаючи її зволоженою. Вона також здатна запобігти зневодненню, оскільки захоплює молекули води.
Алантоїн - має кератолітичну дію. Алантоїн взаємодіє зі шкірним кератином, зменшуючи товщину рогового шару, коли він демонструє аномальне потовщення. Він сприяє регенерації клітин відкритої шкіри, ослабленої факторами навколишнього середовища, підтримує здоров'я шкіри обличчя та тіла, захищаючи її.

Результат
Зволоження, пружність, сяюча шкіра, рівний тон.

Рекомендація до застосування
Обережно струсіть ампулу. Відкрийте кришку ампули і наносьте вранці та ввечері на обличчя, шию та зону декольте легкими рухами, що масажують, до повного вбирання. Для максимальної ефективності використовуйте протягом 24 годин після відкриття.

Склад:
Aqua, Betaine, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Biosaccharide Gum-1, Sodium Pca, Lactic Acid, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Urea, Hydrolyzed Caesalpinia Spia , Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum.

Зволожуючі ампули "Hyaluro Fill" для обличчя Bimaio Hyaluro Fill Ampoules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.