Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК І НІГТІВ CAUDALIE VINOTHERAPIST HAND & NAIL REPAIRING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Нігті
  • Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем для рук і нігтів Caudalie Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream фото
ОПИС

Крем для рук і нігтів Caudalie Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream

Відновлюючий крем для рук і нігтів Vinotherapist™ живить та відновлює суху шкіру рук, не залишаючи жирної плівки, захищає шкіру від зневоднення та зовнішніх стресових факторів. Відчуття стягнутості зникає, шкіра стає м’якою, а нігті та кутикула зміцненні. Крем густої консистенції, із приємним ароматом. Призначений для догляду за всіма типами шкіри рук, особливо сухою. Економічний у використанні. Випускається у тубі об'ємом 75 мл.

Призначення
Відновлюючий крем для рук і нігтів Vinotherapist™, збагачений ліпідним дуетом олії авокадо та оливкової олії, спеціально підібраних для полегшення дискомфорту шкіри та запобігання зневоднення. 98% інгредієнтів натурального походження

Активні компоненти
Поліфеноли кісточок винограду підтримують стан молодості шкіри шляхом впливу на вільні радикали, діяльність яких викликає появу 80% зморшок. Крім цього, зберігає запаси гіалуронової кислоти.
Олія каріте (ши) має бактерицидні здібності, забезпечує тривале зволоження і захист від несприятливих факторів, знімає запалення і набряклість, розслаблює м'язи, загоює тріщини, пом'якшує лущення.
Олія кісточок винограду ліквідує підвищену сухість, тонізує, вітамінізує, запобігає висушуванню і витонченню, збільшує еластичність і пружність, зміцнює стінки судин, покращує потік крові.
Олія авокадо збагачує шкіру корисними елементами і киснем, запобігає старінню і появі гіперпігментації, усуває подразнення, захищає від агресивних погодних впливів.
Олія оливи покращує стан шкіри, зупиняє появу зморшок.
Винодріжджі Vinolevure® миттєво зволожують і підсилюють захисні функції шкірного покриву.

Результат
Згідно з клінічним тестом, проведеними протягом 28 днів на 20 добровольцях, 100% жінок виявили, що відчуття стягнутості зменшилися.

Спосіб застосування
Наносьте на шкіру рук у разі необхідності. Ідеально підходить для зміцнення нігтів і пом'якшення кутикул.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin*, Cetearyl Alcohol*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Glyceryl Stearate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Parfum (Fragrance), Coco-Caprylate*, Sodium Cetearyl Sulfate*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Palmitoyl Grape Seed Extract*, Tocopheryl Acetate*, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Sorbate, Phytosterols*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Sodium Hydroxide, Carbomer, Sodiumcarboxymethyl Beta-Glucan, Tocopherol*, Limonene, Linalool, Geraniol. (061/113).
* Рослинне походження

Дерматологічно протестований. Не міститься парабенів, феноксіетанолу, фталатів, мінеральних олій та інгредієнтів тваринного походження.

Крем для рук і нігтів Caudalie Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.