Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ І МАТУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ЖИРНОЇ ШКІРИ AVERAC FOCUS BALANCE E+ MOISTURIZING & MATTING CREAM

Час застосування: День
Бренд: Averac
Тип продукту: Крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Жирна
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Денний зволожуючий і матуючий крем для жирної шкіри Averac Focus Balance E+ Moisturizing & Matting Cream фото
ОПИС

Денний зволожуючий і матуючий крем для жирної шкіри Averac Focus Balance E+ Moisturizing & Matting Cream

Догляд за жирною шкірою завжди викликає багато клопоту. На допомогу прийде унікальний зволожуючий крем Focus Balance E+ від Averac. Завдяки інноваційній формулі, яка ґрунтується на натуральних органічних елементах, засіб не тільки регулює вироблення себуму, але ще й підтримує водний баланс епідермісу. Його легка текстура зволожує, не залишаючи блиску та матує шкіру обличчя для чистого та здорового вигляду. Вже після першого застосування шкіра набуде більш чистого, здорового вигляду.

Призначення
Має миттєвий і тривалий матуючий ефект. Зменшує вироблення шкірного сала. Зволожує та відновлює пружність шкіри. Відновлює оптимальний гідроліпідний баланс, заспокоює запалення та подразнення. Покращує колір обличчя.

Активні інгредієнти
Фермент Pseudoalteromonas – зменшує накопичення сальних ліпідів та дозрівання адипоцитів. Зменшує кількість пор та їх площу. Усуває блиск та матує.
Гіалуронова кислота - вона має здатність утримувати воду у відсотках, що в тисячі разів перевищують її вагу. Зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Завдяки своєму регенеруючого та загоюючий ефект він також зменшує сліди та дефекти на поверхні шкіри.
Бісаболол – пом'якшує та заспокоює подразнену шкіру.
Пантенол – посилює регенеративні обмінні процеси шкіри. Покращує її еластичність та стимулює утворення нових клітин.
Фруктові кислоти - вони містять натуральні альфа-гідроксикислоти (AHA), здатні покращувати вологість шкіри і одночасно збільшувати вироблення структурних компонентів, таких як колаген і глікозаміноглікани.
Вітамін Е - ефективний як антиоксидант, зменшує шкоду, яку УФ-випромінювання завдає шкірі, викликаючи перекисне окислення ліпідів та передчасне старіння шкіри.
Екстракт гамамелісу - контролює надлишок шкірного сала завдяки своїм в'язким властивостям.
Екстракт центели азіатської - сприяє виробленню колагену, оновлює тканини та уповільнює появу зморшок.
Алантоїн - сприяє регенерації клітин шкіри, схильної до ослабленої факторами навколишнього середовища, і підтримує здоров'я шкіри обличчя, захищаючи її.

Спосіб застосування
Наносити вранці на очищену шкіру, масажуючи до повного всмоктування.

Склад:
Aqua, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Panthenol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Centella Asiatica Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hamamelis Virginia Extract, Saccharum Official, Saccharum Official, Limon Fruit Extract, Acer Saccharum Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Propanediol, Squalane, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Sodium Poly Crosspolymer, Polyglyceryl-3-Caprate, Sodium Phytate, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Sodium Hydroxide, Β-Sitosterol, Parfum.

Денний зволожуючий і матуючий крем для жирної шкіри Averac Focus Balance E+ Moisturizing & Matting Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.