Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩАЮЧИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА КОНТУРУ ОЧЕЙ IVATHERM TOLERISKIN EXTREMELY GENTLE CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Очищуюча вода
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Очищаючий засіб для обличчя та контуру очей Ivatherm Toleriskin Extremely Gentle Cleanser фото
ОПИС

Очищаючий засіб для обличчя та контуру очей Ivatherm Toleriskin Extremely Gentle Cleanser

М'який очищаючий засіб, призначений для шкіри, чутливої ​​до зовнішніх і внутрішніх факторів. Він надає пребіотичну дію на мікробіом шкіри, підтримуючи сапрофітну флору (або здорові бактерії), одночасно видаляючи патогени. Шкіра відновлює свою природну здатність захищатися. Підтримуючи здоровий мікробіом шкіри, засіб допомагає шкірі відновити свої природні захисні здібності.

Активні інгредієнти
- Термальна вода Herculane - в основі кожного продукту Ivatherm, науково доведено, що термальна вода Herculane заспокоює чутливу шкіру. Завдяки багатій суміші мінералів і олігоелементів, ми беремо давню мудрість його переваг і об'єднуємо її з сучасною ефективною наукою для досягнення оптимальних результатів.
-Ecodermine ™ - містить два природних поліола, ксиліт і лактілол. Вони мають вибіркову дію на стимуляцію зростання корисних сапрофітних мікробів, які діють на менш сприятливі бактерії або патогени на шкірі. Шкіра отримує користь від цього пребіотичного ефекту, так само як травна система виграє від пребіотиків і корисних бактерій.
- Sopholiance S - натуральний очищаючий засіб, допомагає шкірі регулювати шкірний жир.

Результат
М'який і заспокійливий засіб, для очищення шкіри. Після використання ваша шкіра стане абсолютно чистою і свіжою, але не стягнутої.

Призначення
Очищення і видалення демакіяжа з заспокійливим ефектом.

Застосування
Нанесіть невелику кількість засобу для чищення на ватний диск або серветку. Злегка помасажуйте круговими рухами, поки не будуть видалені всі сліди макіяжу і забруднення.

Склад
Aqua (water), Methylpropanediol, Propanediol, Glycerin, Sodium citrate, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Lactitol, Xylitol, Hydroxypropylcellulose, Candida bombicola / Glucose / Methyl rapeseedate ferment, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Potassium sorbate [IVA -38-LNPI08].

Очищаючий засіб для обличчя та контуру очей Ivatherm Toleriskin Extremely Gentle Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.