Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РОЗЕЛЬЯН СС КРЕМ SPF50+ URIAGE ROSELIANE CC СREAM SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Uriage
Тип продукту: CC-крем для обличчя
Колір: Світлий (LIGHT
Виробник: Uriage
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Для всіх типів
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Розельян СС крем SPF50+ Uriage Roseliane CC Сream SPF50+ фото
ОПИС

Розельян СС крем SPF50+ Uriage Roseliane CC Сream SPF50+

Розельян СС крем SPF 50+ розроблений для чутливої ​​шкіри, схильної до почервоніння. Це перший засіб, який поєднує в собі дуже високий захист та властивості, що тонують. Формула, розроблена на основі ексклюзивної комбінації запатентованих активних інгредієнтів, забезпечує зволожуючу, тривалу заспокійливу дію на відчуття печіння, відновлює шкірний бар'єр, таким чином покращує захист від зовнішніх агресивних факторів. Світлий відтінок. Випускається у тубі об'ємом 40 мл.

Призначення
Маскує почервоніння, вирівнює тон і надає шкірі сяйва, одночасно забезпечуючи дуже високий захист від сонця.

Активні компоненти
Збагачений термальною водою Урьяж з зволожуючими і заспокійливими властивостями, в поєднанні із запатентованим комплексом Cerasterol-2F на основі керамідів, засіб зміцнює шкірний бар'єр, регулює імунний бар'єр і забезпечує миттєвий і тривалий комфорт шкіри.
Фільтри з високою переносимістю захищають шкіру від UVA / UVB-променів і запобігає появі нових почервонінь.
Запатентований комплекс TLR2-Regul в синергії з екстрактами женьшеню і червоних водоростей заспокоює і зменшує почервоніння.
Пігменти з покриваютчими властивостями, насичені мінералами, миттєво коректують почервоніння, тьмяний і нерівномірний колір обличчя.

Результати:
94% миттєво маскує почервоніння;
93% зменшує почервоніння;
-55% відчуття дискомфорту.

Спосіб застосування
Наносити на очищену шкіру вранці. Увечері наносити Розельян крем проти почервонінь. Уникати контакту з очима.

Склад
Aqua (Water, Eau), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diisopropyl Sebacate, Propylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Diisopropyl Adipate, Propanediol, Ci 77492 (Iron Oxides), Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Decyl Glucoside, Triacontanyl Pvp, Hydrogenated Palm Glycerides, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Xanthan Gum, Ci 77491 (Iron Oxides), Mica, Triethoxycaprylylsilane, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, O-cymen-5-ol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Ci 77499 (Iron Oxides), Phytosphingosine, Raspberry Seed Oil/palm Oil Aminopropanediol Esters, Silica, Sorbitol, Asiaticoside, Bht, Maltodextrin, Asparagopsis Armata Extract, Panax Ginseng Root Extract, Tocopherol, Ascophyllum Nodosum Extract, Tin Oxide, Potassium Sorbate.

Некомедогенний. Тестований під контролем дерматологів.

Розельян СС крем SPF50+ Uriage Roseliane CC Сream SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.