Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНЦЕНТРАТ РОЗГЛАДЖУЮЧИЙ ПРОТИ ОЗНАК СТАРІННЯ SVR AMPOULE LIFT SMOOTHING CONCENTRATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: SVR
Тип продукту: Концентрат
Виробник: Laboratoires SVR
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Концентрат розгладжуючий проти ознак старіння SVR Ampoule Lift Smoothing Concentrate фото
ОПИС

Концентрат розгладжуючий проти ознак старіння SVR Ampoule Lift Smoothing Concentrate

Концентрат розгладжуючий проти ознак старіння для шкіри з нерівномірним рельєфом, потовщеної шкіри з розширеними порами, недоліками, вираженими зморшками. Форма випуску – флакон 30 мл.

Призначення
Нерівномірний рельєф, потовщена шкіра з розширеними порами, недоліки шкіри, виражені зморшки. Сироватка з високим вмістом вітаміну А регенерує шкіру. Текстура шкіри вдосконалюється, якість шкіри поліпшується, а шкіра виглядає молодшою.

Властивості
Стимулює оновлення і диференціацію клітин. Стимулює розмноження кератиноцитів і фібробластів. Підсилює синтез колагену, еластину і гіалуронової кислоти. 

Активні компоненти
Вітамін А / ретинол - провідний антивіковий активний інгредієнт, який відновлює текстуру шкіри і коригує глибокі зморшки. Потужних 0,3% компонента досить для оновлення вашої шкіри.
SVR вибрав дві форми вітаміну А, включаючи інкапсульовану форму для ефективності на всіх рівнях епідермісу і оптимальної переносимості для чутливої ​​шкіри. Поєднання м'яко згладжує поверхню шкіри і регенерує епідерміс. Чистий ретинол, концентрацією 0,1%, інкапсульований 0,2% липосомами в фосфоліпідній мембрані - подібний міститься в клітинах шкіри - постійно виділяється всередині епідермісу.

Рекомендація до застосування
Застосовувати вранці і ввечері перед вашим звичайним кремом або змішувати безпосередньо з вашим кремом (досить кілька крапель). Уникайте потрапляння в очі.
Чутлива шкіра: ретинол - це потужна молекула, яка активує регенерацію клітин. Почніть з застосування кожні 3 дні, потім, якщо шкіра добре це переносить, кожні 2 дні, а потім кожен день. У разі поколювання, почервоніння застосовувати кожні 3 дні.

Не підтверджено жодного токсикологічного ризику, але в якості запобіжного заходу ми не рекомендуємо застосовувати його вагітним жінкам.

Склад
AQUA / WATER / EAU, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, SQUALANE, PROPANEDIOL, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, ETHYL OLEATE, RETINOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) UNSAPONIFIABLES, PALMITOYL TETRAPEPTIDE -7 , PHOSPHOLIPIDS, TOCOPHEROL, CARBOMER, ETHYL LINOLEATE, ETHYL STEARATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LAURYL GLUCOSIDE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POLYGLYCERYL-6 LAURATE, 1,2-HEXANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, MYRISTYL GLUCOSIDE, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20 POLYSORBATE 60, SODIUM CITRATE, SODIUM LACTATE, SORBITAN ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, BHA, BHT, PARFUM (FRAGRANCE) .

Некомедогенний. Випробувано під дерматологічним контролем і на 50% чутливій шкірі.

Концентрат розгладжуючий проти ознак старіння SVR Ampoule Lift Smoothing Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.