Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ВИПРЯМЛЕННЯ ВОЛОССЯ VITALITY'S WE-HO LISS CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vitality's
Тип продукту: Крем
Тип волосся:
  • Кучеряві
  • Для всіх типів
Виробник: Vitality’s
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Випрямлення
  • Стайлінг
  • Для блиску
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Крем для випрямлення волосся Vitality's We-Ho Liss Cream фото
ОПИС

Крем для випрямлення волосся Vitality's We-Ho Liss Cream

Призначення
Ідеально підходить для кучерявого волосся. Дозволяє добитися стійкого ефекту прямого волосся. Волосся стає м'яким, шовковистим і надзвичайно блискучим. Захищає від вологості.

Застосування:
Нанести невелику кількість продукту на попередньо вимите волосся, з яких видалена зайва волога. Приступити до сушіння волосся, при цьому постійно, але легко їх натягуючи. Для отримання ефекту надзвичайно прямого волосся рекомендується використовувати щипці для випрямлення пасом.

Склад
aqua (water), lauryl alcohol, ethylhexyl palmitate, propylene glycol, laureth-2, cetearyl alcoohl, cyclotetrasiloxane, guar hydroxypropyltrimonium chloride, cetrimonium chloride, behentrimonium chloride, macadamia ternifolia seed oil, dimethicone peg-8 meadowfoamate, hydroxyethyl cetyldimonium phosphate cyclopentasiloxane, peg / ppg-18/18 dimethicone, propylene glycol dicaprylate / dicaprate, polyquaternium-37, ppg-1 trideceth-6, tetrasodium edta, vp / dmapa acrylates copolymer, lactic acid / dicaprate, polyquaternium-37, ppg-1 trideceth-6, tetrasodium edta, vp / dmapa acrylates copolymer, lactic acid, bhethene, phylamerlynalxylenox, bhethencal, citrholylanxylanx, bhethencal, citrhanlyx, citrhanlyx, cithanylanlyx, perfume (fragrance)

Крем для випрямлення волосся Vitality's We-Ho Liss Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.