Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСАЖЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ MEDI PEEL PERFECT COOLING SKIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип аксесуара: Масажер
Виробник: Medi Peel
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Охолоджуючий ефект
  • Покращення кровообігу
  • Ліфтинг
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Масажер для обличчя Medi Peel Perfect Cooling Skin фото
ОПИС

Масажер для обличчя Medi Peel Perfect Cooling Skin

Масажер для обличчя Medi Peel Perfect Cooling Skin це секрет вічної молодості корейських жінок, які дуже поважають масаж за його потужну профілактичну і антивікову дію. Масажер має ергономічну зручну форму і ручку, яка комфортно розміщується в долоні. Поверхня Perfect Cooling Skin ідеально прилягає до шкіри, забезпечує потужний ліфтинг-ефект, вирівнює тон і проводить глибокий масаж нижніх шарів дерми. Масажер підходить для будь-якої шкіри, процес стимулює підтяжку шкіри, підвищує рівень пружності, підсилює кровообіг. Охолоджуючий ефект допомагає звузити пори, покращує проникаючу здатність косметичних засобів, покращує провідність шкірного покриву, сприяє його омолодженню. Perfect Cooling Skin це унікальний помічник в боротьбі з ознаками старіння і основному догляді за шкірою обличчя.

Призначення
Покращує мікроциркуляцію крові;
Постачає клітини киснем;
Підвищує пружність і еластичність;
Підсилює тонус;
Ліфтингова дія;
Допомагає доставити поживні речовини в глибокі шари дерми;
Охолоджує і звужує пори.

Властивості
Масажер ефективно бореться з будь-якими ознаками вікових змін, підвищує тонус і пружність шкіри обличчя, розслабляє глибокі м'язи, сприяє зменшенню зморшок, охолоджує поверхню шкіри, допомагає поживним речовинам і активним компонентам проникати в глибокі шари дерми.

Результат
Perfect Cooling Skin використовується як провідник корисних речовин на всі рівні епідермісу. Досить нанести трохи засобу на поверхню масажера і провести легкий масаж обличчя. Завдяки масажним рухам і релаксації підшкірних шарів, активний склад будь-якого засобу проникає в глибинні рівні і надає потужну спрямовану дію на клітини і тканини.

Застосування
Помістити масажер в холодильник на 3 години для посилення ефективності застосування. На поверхню Perfect Cooling Skin нанести трохи косметичного засобу - сироватку, крем, тонік, есенцію, і провести делікатний масаж обличчя. Можна застосовувати як самостійний засіб для поліпшення мікроциркуляції і досягнення ліфтинг-ефекту, розслабляючого масажу та омолоджувальний ефект.

Масажер для обличчя Medi Peel Perfect Cooling Skin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.