Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАКТ ЯГОДИ ЧОРНИЦІ SOLGAR BILBERRY BERRY EXTRACT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Екстракт
Рекомендується при:
  • Проблеми з зором
  • Катаракта
  • Глаукома
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Екстракт ягоди чорниці Solgar Bilberry Berry Extract фото
ОПИС

Екстракт ягоди чорниці Solgar Bilberry Berry Extract

Світ грає яскравими фарбами, якщо ваші очі здорові. Підтримка здоров'я зорового органу важлива протягом усього життя, краще хворобу попередити, ніж лікувати. Для повноцінної підтримки очей купіть комплекс Екстракту ягоди чорниці Bilberry Berry Extract американського бренду зі світовим ім'ям Solgar. Тут зібрані натуральні компоненти, здатні забезпечити ваші очі повноцінним живленням і підтримкою. Створена на основі ягід чорниці, харчова добавка надає найпотужнішу антиоксидантну дію на весь організм і на зоровий орган, з успіхом нейтралізує дію окисного стресу на клітини і запобігає розвитку складних захворювань очей (катаракта, глаукома). Екстракт чорниці і чорничний порошок ефективні при порушенні цілісності сітківки ока, макулярної дегенерації, швидко відновлюють очі при кон'юнктивіті. Це можливо завдяки нейтралізації шкідливого впливу і збереження клітинних ниток цілими, а також зміцненню судин очей і поліпшення мікроциркуляції крові. Дієтична добавка з чорницею стане відмінним джерелом вітамінів і енергії для всіх, чия діяльність пов'язана з роботою на комп'ютері, підвищеним навантаженням на очі, при роботі в погано освітленому приміщенні. Крім користі для очей, екстракт чорниці сприятливо впливає на інші системи організму, допомагає зміцнити імунітет, поліпшує кровообіг, нормалізує роботу серця, бере участь у виробленні колагену, береже судини від утворення тромбів. Продукт розроблений в формі капсул, які легко проникають в організм і швидко розчиняються, вивільняючи всі корисні компоненти. Комплекс створений для дорослих старше 18 років, підходить чоловікам та жінкам, а також може бути рекомендований вегетаріанцям. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Капсули з екстрактом чорниці рекомендовані до покупки при захворюваннях очей (катаракта, глаукома), при великому зоровому навантаженні, швидкій стомлюваності очей, втраті гостроти, зниженні вечірнього зору, порушення кровообігу органу зору, деяких хворобах нирок і сечового міхура.

Властивості
Bilberry Berry Extract зміцнює стінки судин, покращує мікроциркуляцію крові в області очей, знімає втому і напругу, підвищує гостроту зору, покращує сприйняття кольорів і сутінковий зір, перешкоджає утворенню тромбів, прискорює відновлення після травм і оперативного втручання, діє як профілактика очних захворювань.

Активні компоненти
Екстракт ягід чорниці покращує мозкову активність, нормалізує кровообіг, підвищує концентрацію уваги і пам'ять, знижує окислювальний стрес, підтримує і зміцнює судини очей, збільшує еластичність капілярів очей і покращує сутінковий зір.
Чорничний порошок містить вітаміни В2, В6, С, Е, К, залізо, марганець, фолієву кислоту, кальцій, ефірні масла, позитивно впливає на травлення, серцеву діяльність, нервову систему, лімфатичну систему, роботу печінки і жовчного міхура.

Результат
Чорниця має накопичувальний ефект, тому приймати її потрібно курсами по декілька місяців. Але ефект цього вартий - нормалізується кровообіг мозку і конкретно області зорового органу, поліпшується сприйняття кольорів навколишнього світу, підвищується гострота зору, знижується втома очей, активізується мозкова діяльність, поліпшується травлення і стабілізується серцевий ритм.

Застосування
Перед прийомом капсул з чорницею зверніться за консультацією до лікаря. Дозування для дорослих від виробника - 1 капсула 1-3 рази на день під час прийому їжі.

Склад
Стандартизований екстракт чорниці (вакцініум myrtillus) (ягода), Чорничний порошок (ягода), Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, стеарат рослинного магнію, phytO2X (натуральний бета-каротин, L-аскорбінова кислота).

Екстракт ягоди чорниці Solgar Bilberry Berry Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.