Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУЛЬТИВІТАМІНИ І МІНЕРАЛИ ДЛЯ ДІТЕЙ ЗІ СМАКОМ ЯГІД SOLGAR KANGAVITES

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Жувальні таблетки
Тип харчової добавки: Мультивітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Розсіяність уваги
  • Проблеми з зором
  • Занепад сил
Склад порції: 1 жувальна таблетка
Виробник: Solgar
Вік: 2+
Для кого: Дітям
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Мультивітаміни і мінерали для дітей зі смаком ягід Solgar Kangavites фото
ОПИС

Мультивітаміни і мінерали для дітей зі смаком ягід Solgar Kangavites

Нагодувати маленького непосиду корисними продуктами буває не просто. А вітаміни і мікроелементи дуже потрібні для організму, що росте. Тоді на допомогу приходить збалансована харчова добавка від американського концерну Solgar Мультівітаміни і мінерали для дітей зі смаком ягід Kangavites. Це дитячий комплекс допомагає дитячому організму розвиватися правильно, а малюку рости здоровим і активним. Комплекс включає всі основні вітаміни і мінерали, які підтримують і розвивають всі системи організму малюка - від опорно-рухового апарату до імунної системи. Жувальні пастилки малюк із задоволенням буде вживати, а разом з ними отримувати корисні компоненти: вітамін А для здорового зору, вітаміни групи В для міцного сердечка і нервової системи, вітамін С допомагає зміцнити імунітет, вітамін Е захищає дитячий організм від дії вільних радикалів і ультрафіолету, вітамін D підтримує кістки і м'язи, мікроелементи (кальцій, залізо, цинк, селен, хром, марганець і ін.) допомагають активізувати мозкову діяльність, покращують увагу, пам'ять і сприйняття матеріалу, нормалізують процес обміну речовин, підтримують здорову мікрофлору. Продукт повністю натуральний, не містить барвників, ГМО. З яскравим ягідним смаком і привабливою формою. Рекомендовано для дітей віком від 2-х років. Форма випуску - упаковка 120 шт.

Призначення
Комплекс мультивітамінів Kangavites показаний до застосування для дітей з 2-х років при зниженні імунітету, в сезон застуд, при великому розумовому і фізичному навантаженні, занепаді сил, слабкості кістково-м'язового апарату, зниження уваги, пам'яті, погіршення процесів мислення.

Властивості
Жувальні пастилки підсилюють захисні властивості дитячого організму, підвищують концентрацію уваги, покращують розумові процеси, пам'ять, сприяють підвищенню активності та фізичної витривалості, зміцнюють скелет і м'язовий корсет, нормалізують психічний стан, покращують сон і настрій.

Активні компоненти
Вітамін А підтримує здоров'я очей і гостроту зору.
Вітамін С зміцнює стінки судин, підвищує імунітет, нормалізує кровотік.
Вітамін D зміцнює кістки і м'язи, формує здорову поставу, перешкоджає розвитку рахіту.
Вітамін Е діє як антиоксидант, прискорює загоєння ран, відновлює тканини.
Вітаміни групи В зміцнюють серцево-судинну систему, підтримують нервові волокна від руйнування, стабілізують процеси збудження і гальмування, прискорюють засвоєння поживних речовин і мінералів, нормалізують сон, підтримують мозкову активність, заспокоюють нервову систему.
Мікроелементи Кальцій, Залізо, Йод, Магній, Цинк, Селен, Мідь, Марганець, Хром, Натрій, Калій допомагають транспортувати кисень і поживні елементи по всьому організму, покращують засвоюваність вітамінів, підтримують нормальне функціонування щитовидної залози, перешкоджають розвитку різних захворювань серцево-судинної, сечовидільної, нервової систем.

Результат
Дитина, яка отримує вітаміни і мінерали з Kangavites від Солгар стає активною і веселою, у нього активізуються всі пізнавальні функції, поліпшується пам'ять і увага, він здатний швидко сприймати матеріал і переробляти інформацію, перебуває в переважно гарному настрої, легше переживає невдачі і справляється зі стресом .

Застосування
Перед початком прийому жувальних пастилок обов'язково отримаєте консультацію педіатра. Дітям від 2 до 3 років приймати по 1 жувальній таблетці в день. Дорослим і дітям від 4 років приймати по 2 жувальні таблетки в день.

Склад
Вітамін А (як пальмітат вітаміну А, 80% як натуральний бета-каротин), вітамін С (в якості аскорбата натрію), вітамін D (як ергокальциферол), вітамін Е (як d-альфа-токоферил сукцинат), тіамін (як мононітрат тіаміну ), Рибофлавін Ніацин (як ніацинамід), Вітамін B6 (як піридоксин HCl), Фолат Сахароза, фруктоза, маніт, мікрокристалічна целюлоза, натуральні ароматизатори, екстракт виноградної шкіри (колір), ксиліт, карагенан, лимонна кислота, яблучна кислота, рослинна целюлоза, ксантанова смола, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, рослинна стеаринова кислота.

Мультивітаміни і мінерали для дітей зі смаком ягід Solgar Kangavites
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.