Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АСТАКСАНТИН 10 МГ SOLGAR ASTAXANTHIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Крихкість кісток
  • Проблеми з зором
  • Занепад сил
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Астаксантин 10 Мг Solgar Astaxanthin фото
ОПИС

Астаксантин 10 Мг Solgar Astaxanthin

Як забезпечити організм комплексною підтримкою проти старіння і антиоксидантним захистом в умовах техногенної катастрофи та несприятливих екологічних умовах? Є така речовина Астаксантин, яке відноситься до групи каротиноїдів. Це натуральний барвник, який можна знайти в бурих водоростях, креветках, омарах. Він же є найпотужнішим антиоксидантом, який використовують в харчових добавках, спортивному харчуванні та косметичних продуктах. Комплекс Астаксантин 10 Мг Astaxanthin від Solgar це натуральне джерело астаксантину для підтримки м'язового корсету при фізичних навантаженнях, захисту організму від окислювальних процесів, для підтримки зору і енергетичного запасу. Astaxanthin має силу, що перевищує в 4 рази силу лютеїну, в 85 разів здатність альфа-токоферолу. Також Астаксантин займає провідне місце в списку найбільш ефективних натуральних протекторів від ультрафіолетових променів, і любителі засмагати про це прекрасно знають. Ця речовина має воістину безцінний перелік корисних властивостей - зміцнює опорно-руховий апарат, підвищує імунітет, захищає серце і судини, клітини від дії вільних радикалів і стресу, підтримує еластичність і пружність шкірного покриву, покращує травлення, збільшує кількість енергії і активність. Комплекс розроблений у формі капсул. Підходить для дорослих з 18 років, а також для веганів. Можна застосовувати чоловікам і жінкам. Форма выпуску - упаковка 30 шт.

Призначення
Astaxanthin від Solgar показаний при м'язових болях і слабкості, фізичній перевтомі, підвищених фізичних та розумових навантаженнях, при проблемах із зором, занепаді сил, крихкості кісткової тканини.

Властивості
Комплекс Астаксантин 10 Мг забезпечує підтримку і повноцінне відновлення всіх систем організму - зміцнює серце і судини, зберігає м'язові волокна від руйнування, швидко відновлює м'язи після навантаження, знімає біль і усуває слабкість, підтримує суглоби, живить шкіру, запобігає передчасному старінню.

Активні компоненти
Астаксантин значно знижує рівень окисного стресу, береже зоровий орган від втоми, підтримує здоров'я сітківки, підвищує активність і витривалість м'язів, знімає больовий синдром, допомагає виробляти активну енергію.

Результат
Застосування комплексу Astaxanthin від Солгар усуває больові відчуття в м'язах після фізичного навантаження, прискорює обмінні процеси в організмі, подачу будівельного білка для м'язів, знімає втому очей, стимулює розумову активність мозку, нормалізує роботу серця, стабілізує рівень цукру в крові та артеріальний тиск.

Застосування
Перед початком прийому харчової добавки рекомендується отримати консультацію лікаря. Режим прийому для дорослих - 1 капсула в день під час їжі.

Склад
Astaxanthin (from H. pluvialis) Sunflower seed oil, gelatin, vegetable glycerin.

Астаксантин 10 Мг Solgar Astaxanthin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.