Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМІНОКИСЛОТИ BCAA ПЛЮС SOLGAR BCAA PLUS FREE FORM

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Занепад сил
  • Фізична втома
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Амінокислоти BCAA плюс Solgar BCAA Plus Free Form фото
ОПИС

Амінокислоти BCAA плюс Solgar BCAA Plus Free Form

Ви помічали, що після активних занять спортом або фізичних навантажень м'язи ніби втрачають сили, організм слабшає і просить про відпочинок? У таких випадках кажуть, що м'язам бракує білка і енергії. З цими проблемами допоможе впоратися комплекс Амінокислоти BCAA плюс Solgar BCAA Plus Free Form, який містить амінокислоти з розгалуженим ланцюгом. На відміну від інших видів, амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (вони ж "м'язові амінокислоти") не вимагають додаткового перетравлення травною системою, тому що всмоктуються безпосередньо в м'язи і є їх будівельним матеріалом. BCAA Plus допомагають виробляти білок, затримують в клітинах азот і зберігають м'язи від травматизму, сприяють повному вивільненню енергії з подальшим повним відновленням після навантаження. Саме амінокислоти з розгалуженим ланцюгом краще і швидше інших допомагають нарощувати м'язову масу. Також комплекс від Солгар допомагає зміцнити імунну систему, підтримати енергетичний баланс, підвищити продуктивність тренування і швидше відновитися після неї. За рахунок надходження BCAA Plus безпосередньо в м'язову тканину, значно поліпшується живлення і підвищується рівень витривалості, забезпечується підтримка волокон і підвищується їх еластичність, що значно знижує ризик травм і розтягувань. Комплекс розроблений у формі капсул. Підходить для вегетаріанців. Унісекс, прийом з 18 років. Форма випуску – упаковка 100 шт.

Призначення
Комплекс амінокислот з розгалуженим ланцюгом рекомендується до покупки при великих фізичних навантаженнях, підвищеної фізичної активності, якщо відчувається занепад сил, фізичне виснаження, при м'язових болях.

Властивості
Капсули з амінокислотами швидко проникають в м'язові волокна, підвищують рівень вироблення енергії, зберігають м'язи від травм і розтягувань, усувають больовий синдром, підвищують витривалість і активність, сприяють якнайшвидшому відновленню м'язового корсету після навантаження, зміцнюють імунну систему, підвищують тонус організму.

Активні компоненти
Вітамін B6 (як піридоксин HCl) контролює рівень глюкози в клітинах, береже від різкого викиду адреналіну, бере участь в обмінних процесах, підтримує нормальне функціонування центральної і периферичної нервової системи, знижує артеріальний тиск, знімає м'язовий спазм, полегшує перебіг ПМС у жінок, зміцнює імунну систему .
L-лейцин оберігає від м'язової дистрофії, підтримує нервову систему, позитивно діє на деякі форми токсикозу у вагітних.
L-Isoleucine утворює близько 35% м'язових волокон, бере участь у виробництві гемоглобіну, попереджає розпад м'язів, забезпечує організм енергією, відновлює пошкоджені м'язи.
L-Валін стимулює обмінні процеси в м'язах, підтримує нормальний рівень азоту і відновлює пошкоджені м'язові тканини.

Результат
Харчова добавка BCAA плюс підвищує витривалість організму, активність під час тренування (для спортсменів) і в повсякденному житті при значних фізичних навантаженнях та перевтомі. Комплекс підтримує м'язи від травм і після них, швидко відновлює енергетичні запаси і сприяє підвищенню тонусу, знижує м'язові болі і збільшує м'язову масу.

Застосування
Якщо вашим лікарем не призначено інакше, дорослі приймають по 2 капсули 1-2 рази на день разом з їжею.

Склад
Вітамін B6 (як піридоксин HCl), L-лейцин (безкоштовна форма), L-Isoleucine (безкоштовна форма), L-Валін (безкоштовна форма), Овочева целюлоза, рослинний стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота.

Амінокислоти BCAA плюс Solgar BCAA Plus Free Form
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.