Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВВ-КРЕМ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ З КОЛАГЕНОМ З SPF 50+ FARMSTAY COLLAGEN WATER FULL MOIST PRIMER BB CREAM SPF 50 +

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: BB-крем
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Від пігментних плям
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
ВВ-крем зволожуючий з колагеном з SPF 50+ FarmStay Collagen Water Full Moist Primer BB Cream SPF 50 + фото
ОПИС

ВВ-крем зволожуючий з колагеном з SPF 50+ FarmStay Collagen Water Full Moist Primer BB Cream SPF 50 +

ВВ-крем зволожуючий з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Primer BB Cream активно сприймається шкірою, підлаштовується під її природний тон, ефективно приховує дрібні недоліки шкіри, матує і вирівнює колір обличчя. Має високий сонцезахисний фактор SPF 50 +, нейтралізує вплив ультрафіолету, зберігає клітини шкіри молодими.

Призначення
Інтенсивно доглядає і усуває недоліки шкіри;
Активне зволоження на всіх рівнях;
Матує і пристосовується до будь-якої шкірі;
Стимулює кровообіг, підвищує насичення вітамінами;
Вирівнює тон і бореться з пігментацією;
Заспокоює роздратування;
Легкий ефект омолодження.

Властивості
ВВ-крем об'єднує в собі потрійну дію зволожуючого, матуючого і захисний засобу. Ефективно усуває нерівності шкіри, розгладжує, приховує недоліки, лягає рівним покриттям, створює ефект ідеально гладкої шкіри.

Активні компоненти
Колаген бере участь в процесі виробництва білка, підвищує еластичність і щільність шкіри, розгладжує і підтримує оптимальний рівень зволоження.
Бентоніт виводить токсини і шлаки, нормалізує роботу сальних залоз, підтримує чистоту пор, усуває закупорку, звужує пори.
Ніацинамід делікатно відбілює шкіру, бореться з пігментацією, має антиоксидантну дію.
Аденозин бореться зі зморшками і запобігає передчасному старінню клітин.
Діоксид титану - це потужний захисний компонент, який відображає атаки ультрафіолету, оберігає шкіру від сухості, оптимізує гідратацію, запобігає раннє в'янення.

Результат
ВВ-крем з фактором захисту від сонця і колагеном створює ідеально рівний тон і розгладжує нерівності рельєфу, допомагає боротися з ознаками окислювального стресу, попереджає старіння і руйнування клітин, приймає тон вашої шкіри, непомітний, відмінно лягає під макіяж.

Застосування
Після очищення і тонізації ВВ-крем нанести і розподілити спонжем або кінчиками пальців, почекати, поки тон вирівнюється, і приступити до макіяжу.

Склад
Water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Ehylhexyl Methoxycinnamate, Caprylyl Methicone, Ethylhexyl Salicylate, Silica, C12-15 Alkyl benzoate, Glycerin, Niacinamide, Octocrylene, Zinc Oxide, Trimethylsiloxysilicate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Quaternium-18 Bentonite, PEG- 10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone / Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Sodium Chloride, Stearic Acid, Ozokerite, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Dimethicone, Iron Oxides (CI 77492), Chlorphenesin, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Iron Oxides (CI77491) Phenoxyethanol, Iron Oxides (Cl 77499), Adenosine Disodium EDTA, Hydrolyzed Collagen (0.1ppm), 1,2-Hexanediol, Parfum (Fragrance).

ВВ-крем зволожуючий з колагеном з SPF 50+ FarmStay Collagen Water Full Moist Primer BB Cream SPF 50 +
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.