Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНА ОЛІЯ-ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША "ОЛІЯ МОНОЇ" COTTAGE EXTRA NOURISHING PRECIOUS OIL SHOWER WITH MONOI OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Живильна олія-гель для душа
ОПИС

Живильна олія-гель для душа "Олія Моної" Cottage Extra Nourishing Precious Oil Shower With Monoi Oil

Поживне гель-масло для душу "Масло Моної" Cottage Extra Nourishing Precious Oil Shower With Monoi Oil з унікальною формулою, що містить 98% натуральних інгредієнтів і ефірних масел, яке забезпечує дбайливий догляд за сухою і чутливою шкірою, очищає і тонізує, пом'якшує і оберігає від окисного стресу.

Призначення
Гель містить натуральні масла;
Легко піниться і делікатно очищає шкіру;
Живить і насичує вітамінами;
Шкіра зволожена і чиста;
Ефект пом'якшення і омолодження;
Гіпоалергенно.

Властивості
Гель-масло глибоко і швидко проникає в клітини шкіри, надає зволожуючу і живильну дію, забезпечує шкірі повноцінне насичення вітамінами і мікроелементами, перешкоджає передчасному старінню клітин, відновлює структури і колагенові волокна, підвищує тургор і еластичність шкіри.

Активні компоненти
Комплекс для зволоження і пом'якшення шкіри забезпечує гідратацію шкіри, підтримує оптимальний рівень зволоження, утримує вологу в клітинах, уповільнює процеси старіння.
Натуральне масло моної містить корисні жирні кислоти і поживні речовини, які підтримують природний баланс, зберігають клітини від руйнування вільними радикалами, роблять шкіру чистою, зволоженою і шовковистою.

Результат
Гель з маслом моної надає м'яку очищаючу дію, створений спеціально для чутливості шкіри, не дратує і не пересушує, наповнює поживними речовинами і екстрактами масел, дарує шовковисту текстуру, рівний тон, гладкість і молодість.

Застосування
Гель-масло вспінюють за допомогою води, долонь або губки, наносять на вологу шкіру і масажними рухами втирають в шкіру. Після нетривалого масажу засіб змивають проточною водою.

Склад
Вода (вода), лаурилсульфат амонію, кокоамідопропілбетанін, гліцерин, децілглюкозід, парфум (ароматизатор), бензоат натрію, хлорид натрію, лимонна кислота, кокоглюкозид, гліцерилолеат, кокосова кислота, бензойна кислота, бензілсаліцілат, кокосціфера кокосову) масло, PEG-40 Гідрогенізована касторове масло, ліналоол, бутілфенілметілпропіонал, квітка gardina tahitensis, токоферол, цитрат гідрогенізованих пальмових гліцеридів, Cl 19140 (жовтий 5), Cl 15510 (помаранчевий 4).

Живильна олія-гель для душа "Олія Моної" Cottage Extra Nourishing Precious Oil Shower With Monoi Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.