Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ФІЛЛЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ З ПАНТЕНОЛОМ FARMSTAY DERMA CUBE PANTHENOL HEALING HAIR FILLER

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Філер
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Відновлюючий філлер для волосся з пантенолом FarmStay Derma Cube Panthenol Healing Hair Filler фото
ОПИС

Відновлюючий філлер для волосся з пантенолом FarmStay Derma Cube Panthenol Healing Hair Filler

Відновлювальний філлер для волосся з пантенолом FarmStay Derma Cube Panthenol Healing Hair Filler повертає тьмяному і слабкому волоссю здоров'я, гладкість і цілісність. Кожна волосинка отримує ретельний догляд, зволоження і максимум мікроелементів для відновлення пошкоджених ділянок і запаювання лусочок. Основа філлера провітамін В5(пантенол), сприяє швидкому відновленню волосся, надає їм блиск, гладкість, м'якість, силу.

Призначення
Інтенсивне і глибоке зволоження;
Швидка регенерація пошкоджених структур;
Пом'якшує і розгладжує лусочки;
Надає блиск і об'єм.

Властивості
Філер з пантенолом це концентрат, який володіє кремовою структурою при контакті з водою, легко наноситься і відмінно сприймається шкірою голови і волоссям. Надає зволожуючу, живильну, розгладжуючу, відновлюючу дію, підійде для будь-якого типу волосся.

Активні компоненти
Пантенол зволожує, живить, прискорює регенерацію, допомагає зберегти молодість клітинних мембран, підтримує еластичність волосся.
Гідролізований колаген заповнює пористі ділянки, зміцнює внутрішньоклітинні волокна, підвищує стійкість, зміцнює і захищає від зовнішніх факторів.
Шовкові протеїни забезпечують гладкість і блиск, перешкоджають ламкості волосся.

Результат
Філер активно оздоровлює тонкі посічені пасма, заповнює енергетичний запас, збільшує об'єм, надає блиск. Локони захищені від руйнівної дії радикалів і погодних умов, термічного шоку і хімічних речовин. Волосся доглянуте, живе і слухняне.

Застосування
Концентрат змішують з водою в рівних частках, наносять на чисте підсушене волосся, залишають на 10 хвилин, змивають водою. Для посилення ефекту можна надіти косметичну шапочку, створити термоефект, додавши прогрівання гарячим феном. Застосовують 1-2 рази в тиждень.

Склад
Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Water, Cyclopentasiloxane, Steartrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Sodium Lactate, Fragrance, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Isopropyl Alcohol, Menthol, Salicylic Acid, Hydrolyzed Collagen , Hydrolyzed Silk, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol.

Відновлюючий філлер для волосся з пантенолом FarmStay Derma Cube Panthenol Healing Hair Filler
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.