Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РИБ'ЯЧИЙ ЖИР, ОМЕГА-3 950 МГ SOLGAR OMEGA-3 TRIPLE STRENGTH

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Жирні кислоти
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Аритмія
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Ішемічна хвороба серця
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Риб'ячий жир, Омега-3 950 мг Solgar Omega-3 Triple Strength фото
ОПИС

Риб'ячий жир, Омега-3 950 мг Solgar Omega-3 Triple Strength

Відомий нам з дитинства риб'ячий жир насправді є дуже корисним і необхідним для здоров'я. Наш організм не здатний виробляти жирні поліненасичені кислоти, тому необхідно поповнювати запаси риб'ячого жиру за допомогою вживання біологічно активних добавок. Американський бренд Solgar створив комплекс Риб'ячий жир, Омега-3 950 мг Omega-3 Triple Strength на основі масел, узятих з глибоководних холоднокровних риб (скумбрія, макрель, сардини, лосось). Омега-3 жирні кислоти корисні для будь-якого організму, але особливу необхідність в них відчувають ті, у кого вже є підтверджені захворювання серцево-судинної системи, підвищений рівень холестерину в крові, хто страждає від підвищеного артеріального тиску або відчуває нервові розлади. До основних Омега-3 жирних кислот відносять EPA (ейкозапентаєнова кислота) і DHA (докозагексаєнова кислота). У комплексі "Потрійна сила" від Солгар найвища концентрація EPA і DHA. Вони ефективно зміцнюють серцевий м'яз, полегшують симптоми атеросклерозу, роблять більш еластичними і рухливими суглоби, покращують структуру і зовнішній вигляд шкірного покриву, підтримують нервові волокна і знижують прояви депресії. Особливо корисним буде вживання комплексу жирних кислот вагітним і годуючим жінкам, тому що вони мають прямий вплив на формування, розвиток мозку, зору плоду і немовляти з перших днів життя. Можуть приймати чоловіки і жінки з 18 років. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Комплекс Triple Strength з Омега-3 рекомендований до покупки при серцево-судинних захворюваннях, підвищеному артеріальному тиску і рівні холестерину, при ішемії, порушенні серцевого ритму, атеросклерозі, нервових розладах, проблемах з концентрацією уваги і пам'яті, порушення мозкового кровообігу.

Властивості
Омега3 жирні кислоти у формі желатинових капсул допомагають нормалізувати серцеву діяльність, покращують кровотік, зміцнюють нервові волокна, серцевий м'яз, стабілізують рівень холестерину, позбавляють від бляшок на стінках судин, стимулює мозковий кровообіг і розумову діяльність, покращує пам'ять, підвищує концентрацію уваги.

Активні компоненти
EPA (ейкозапентаєнова кислота) і DHA (докозагексаєнова кислота) корисні для мозкового кровообігу і розвитку, усувають атеросклероз судин, допомагають уникнути розвитку ішемічної хвороби серця, ревматоїдного артриту, нестійкості гормонального фону. Полегшують симптоми депресії, нервові розлади, знижують артеріальний тиск і бережуть орган зору від розвитку очних хвороб.

Результат
Капсули з високим вмістом поліненасичених жирних кислот Triple Strength допомагають поліпшити якість життя, загострюють і покращують психічні реакції, пам'ять і концентрацію уваги шляхом нормалізації мозкового кровообігу, усувають шкірні висипання, підвищують пружність і еластичність покриву, зміцнюють імунітет, стабілізують серцевий ритм. Ідуть ознаки депресії, нормалізується сон і підвищується вироблення серотоніну для гарного настрою.

Застосування
Рекомендована добова доза для дорослих 1 капсула 1-2 рази на день або за призначенням лікаря.

Склад
Повний вміст поліненасичених кислот Омега-3, що забезпечує: ЕПК (ейкозапентаєнова кислота), ДГК (докозагексаєнова кислота), Гліцерин, желатин, риб'ячий жир, змішані токофероли.

Риб'ячий жир, Омега-3 950 мг Solgar Omega-3 Triple Strength
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.