Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

L-ПРОЛІН, L-ЛІЗИН SOLGAR L-PROLINE/L-LYSINE FREE FORM

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Біль у суглобах
  • Ламкість судин
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
L-пролін, L-лізин Solgar L-Proline/L-Lysine Free Form фото
ОПИС

L-пролін, L-лізин Solgar L-Proline/L-Lysine Free Form

L-пролін, L-лізин – це комплекс найважливіших амінокислот, які забезпечують здоров'я кісток, суглобів, шкіри та серця. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску упаковка 90 шт.

Призначення
При захворюваннях серцево-судинної системи. Слабкі кістки, біль у суглобах, шкірні захворювання, ламкості судин.

Властивості
L-лізин – це незамінна амінокислота, яка є необхідним будівельним блоком для всього білка в організмі. L-пролін – це основна амінокислота, що зустрічається в хрящі, яка важлива для підтримки здорової функції суглобів та здорового серцевого м'яза. Без білка наше тіло не може будувати структури, які йому потрібні, щоб складати наші клітини, тканини та органи. Він також не може генерувати речовини, необхідні для здорової серцево-судинної функції, скорочення м'язів та імунної підтримки. L-лізин та L-пролін є двома ключовими компонентами колагену, важливого компонента для підтримки здорових артерій.

Активні компоненти
Мікрокристалічна целюлоза, целюлоза (рослинного походження), діоксид кремнію, магнію стеарат (рослинного походження), діоксид титану (барвник), гліцерин (рослинного походження).

Застосування
Як харчова добавка для дорослих приймайте по одній (1) таблетці до двох разів на день, між їдою або за призначенням лікаря.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або маєте якесь захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з вашим лікарем, перш ніж приймати будь-яку харчову добавку. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати у прохолодному сухому місці. Не використовуйте зовнішнє ущільнення пляшки, відсутнє, порвано або пошкоджено.

Склад
L-пролін (у вільній формі) 500 мг. L-лізин (у вигляді L-лізину HCl) (у вільній формі).

L-пролін, L-лізин Solgar L-Proline/L-Lysine Free Form
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.