Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИРНІ КИСЛОТИ ОМЕГА-3 700 МГ SOLGAR TRIPLE STRENGTH OMEGA-3 EPA & DHA

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Жирні кислоти
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Аритмія
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Ішемічна хвороба серця
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Жирні кислоти Омега-3 700 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA фото
ОПИС

Жирні кислоти Омега-3 700 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA

Найкорисніші поліненасичені жирні кислоти Omega-3 у високій концентрації EPA&DHA тепер можна отримувати щодня у необхідному добовому дозуванні, якщо придбати харчову добавку від Солгар Жирні кислоти Омега-3 700 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA&DHA. Саме вони впливають на діяльність органів та систем, зокрема, покращують роботу серця, стан шкіри та зміцнюють кістково-м'язовий апарат. Потрійна сила цього комплексу забезпечує організм необхідними мікроелементами та речовинами, які виробляють за запатентованою технологією з порід морських жирних риб – скумбрія, макрель, лосось, сардини. EPA і DHA позитивно впливають на роботу серця і всієї кровоносної системи, зміцнюють серцевий м'яз, очищають судини від тромбів, перешкоджають осіданню на стінках холестеринових бляшок, знижують артеріальний тиск і нормалізують серцевий та мозковий кровотік. Вплив на кістково-м'язову тканину виявляється у зміцненні кісток, підтримці нормального рівня утворення хряща, підвищенні рухливості та активності суглобів. Омега 3 жирні кислоти покращують проходження нервових імпульсів, підтримує нейронні зв'язки, сприяють зниженню рівня стресу, усувають симптоми депресії. 100% натуральний продукт можна приймати з 18 років. Продукт унісекс. Форма випуску – упаковки по 30 шт, 60 шт та 120 шт.

Призначення
Капсули Омега3 Triple Strength рекомендований до покупки при хворобах серцево-судинної системи, аритмії, підвищеному тиску, ІХС, порушенні мозкового кровообігу, погіршенні пам'яті та уваги, симптомах депресії та стресу.

Властивості
Omega-3 EPA & DHA Потрійна сила допоможе позбавитися неприємних симптомів аритмії, знизити артеріальний тиск, нормалізувати серцевий ритм. Комплекс запобігає розвитку атеросклерозу, полегшує стан при ІХС, нервових розладах, депресивному синдромі.

Активні компоненти
Омега-3 комплекс: EPA (ейкозапентаєнова кислота) – основна її функція синтезувати ейкозаноїди, які знижують запальні процеси у всьому організмі, діє як антидепресант.
DHA (докозагексанова кислота) становить основу клітин, підтримує нормальну діяльність мозку, нормалізує кровообіг і перешкоджає утворенню бляшок холестерину.

Результат
Прийом харчової добавки з потрійною дією Omega-3 EPA&DHA від Солгар стимулює роботу всіх органів, допомагає відновити нормальний кровообіг, зміцнити серцевий м'яз, підвищити еластичність та пружність шкірного покриву. Жирні кислоти допомагають виробляти серотонін, підвищує настрій, активність, усуває депресивні стани та нервозність.

Застосування
Приймати 1 желатинову капсулу 1-2 десь у день під час їжі. Перед початком прийому слід отримати консультацію лікаря, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або маєте хронічні захворювання, приймаєте будь-які препарати. Бад не є лікувальним препаратом.

Склад
Всього Омега 3 поліненасичені забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота) 360 мг, DHA (докозагексанова кислота) 240 мг, гліцерин, желатин, риб'ячий жир, змішані токофероли.

Жирні кислоти Омега-3 700 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.